Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Spectacolul din Champions League a revenit! Bayern acutizează criza lui PSG. Tătăruşanu, titular în victoria lui AC Milan cu Tottenham

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21017074/2/fo9o8czwia82ech.jpg

Paris Saint-Germain a pierdut, scor 0-1, cu Bayern Munchen, prin golul marcat de Kingsley Coman, în minutul 53.

Şi PSG a marcat prin Mbappe, în minutul 82, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Brahim Diaz, în minutul 7.

  • Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport.

PSG - Bayern 0-1 (Coman 53), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Ramos, Marquinhos, Mendes - Zaire Emery, Pereira, Verratti, Soler - Messi, Neymar
  • Bayern: Sommer - Pavard, de Ligt, Upamecano, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Sane, Musiala, Coman - Choupo Moting

Minutul 90+4: Fluier final! Bayern se impune cu 1-0!

Minutul 90+2: Bavarezii termină partidă cu un om în minus, după ce Pavard a văzut al doilea cartonaş galben.

Minutul 82: Mbappe înscrie, dar VAR intervine şi anulează reuşita starului francez pentru offside.

Minutul 63: Choupo Moting trimite din 5 metri spre poartă, după o centrare din flanc. Donnarumma respinge spectaculos în bară.

Minutul 53: GOL Bayern! Coman reia din prima centrarea din flanc a lui Davis. Mingea se scurge pe sub braţele portarului de la PSG.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 43: Donnarumma salvează la şutul lui Kimmich, după o fază creată de Coman.

Minutul 1: Început de meci furibund! Choupo-Moting recuperează recuperează bine, dar trage puţin pe lângă poarta lui Donnarumma din afara careului.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Parizienii vin după înfrângerea în campionat, 3-1 cu Monaco, şi eliminarea din Cupa Franţei, după 2-1 în faţa lui Marseille. Cu toate acestea PSG ocupă în continuare prima poziţie în Ligue 1 şi se află la cinci ”lungimi” de locul al doilea. Principala misiune a lui Christophe Galtier este câştigarea trofeului Champions League, performanţă pe care PSG nu a reuşit-o până acum.

De cealaltă parte, Bayern Munchen este una dintre cele mai încoronate echipe din Champions League, cu 6 trofee câştigate. Bavarezii se află pe prima poziţie în Bundesliga şi au reuşit să depăşească perioada mai slabă, când au înregistrat trei egaluri consecutive la începutul anului. Bayern a câştigat grupa de Champions League din care a făcut parte cu maximum de puncte şi este una dintre candidatele la câştigarea trofeului.

Cele două s-au întâlnit ultima oară în ”sferturile” aceleaşi competiţii, când scorul la general a fost 3-3, dar PSG a trecut mai departe datorită golurilor marcate în deplasare. Acestă înfruntare din ”optimi” este şi reeditarea finalei din 2020, câştigată de Bayern Munchen cu 1-0.

AC Milan - Tottenham 1-0 (Diaz 7), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • AC Milan: Tătăruşanu - Thiaw, Kalulu, Kjaer, Hernandez - Saelemaekers, Calabria, Krunic, Tonali - Diaz, Giroud, Leao
  • Tottenham: Forster - Emerson, Romero, Dier, Lenglet - Sarr, Skipp - Kulusevski, Perisic, Son - Kane

Minutul 90+6: Fluier final! AC Milan se impune cu 1-0.

Minutul 78: Şansă uriaşp irosită de gazde! Thiaw reia cu capul, iar balonul se scurge prin faţa porţii.

Minutul 45+3: Pauză! AC Milan conduce cu 1-0.

Minutul 7: GOL AC Milan! Brahim Diaz deschide scorul, cu o lovitură de cap. În prealabil, Forster a avut două parade de senzaţie, dar a rămas fără replică la execuţia spaniolului.


Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

AC Milan e departe de forma pe care o arăta în sezonul trecut, echipa antrenată de Stefano Pioli a reuşit să obţină o victorie în Serie A etapa trecută, după ce nu mai câştigase de şase meciuri. ”Diavolul milanez” a terminat pe poziţia a doua grupa din care a făcut parte, dar nu va avea o misiune deloc uşoară în faţa lui Spurs. Cel mai probabil Ciprian Tătăruşanu va apăra poarta lui AC Milan în duelul din ”optimile” UEFA Champions League.

Tottenham vine după înfrângerea usturătoare cu Leicester, scor 4-1 şi pare că a mai scăzut nivelul după ce începuse destul de bine în acest sezon. Trupa lui Antonio Conte se situează pe locul cinci în Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri