Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Steaua a făcut doar egal la debutul în noul sezon de Liga 2, cu Metaloglobus, scor 1-1. Chipirliu a ratat o lovitură de la 11 metri în prelungiri

Liga II Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20810507/1/295501164-7996359060406069-2017203770226831479-n.jpg

Steaua şi Metaloglobus Bucureşti au încheiat la egalitate, marţi seara, scor 1-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2.

CSA Steaua a deschis scorul în minutul 45+2, prin Bodişteanu, iar Metaloglobus a egalat în minutul 50, când a înscris Ovidiu Herea. Formaţia din Ghencea a ratat chiar şi o lovitură de la 11 metri, în minutele adiţionale, în 90+3, prin Chipirliu.

Liga 2, rezultatele primei etape:

Progresul Spartac Bucureşti – Dinamo Bucureşti 0-1; Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0; CSC Şelimbăr – FC Braşov 1-0; Viitorul Pandurii Tg Jiu – CSC Dumbrăviţa 0-1; Unirea Dej – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1; Concordia Chiajna – CSM Slatina 0-3; Gloria Buzău – Ripensia Timişoara 1-0; Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0; Poli Timişoara – Unirea Constanţa 1-0; CSA Steaua Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti 1-1.


Steaua – Metaloglobus 1-1 (Bodişteanu 45+2 / Ov. Herea 50) 

Echipele de start:

  • Steaua: Dincă – Corbu, Gugu, Walace, Drăghici – Bodişteanu, Enceanu, Balgiu, Popa – Chunchukov, Chipirliu
    Rezerve: Iancu, Mihăescu, Sima, Calestru, Pacionel E., Pacionel Ş., Sabău, Oroian, Trică
    Antrenor: Daniel Opriţa
  • Metaloglobus: Gavrilaş – Sava, Caramalău, Lung, Grosu – Huiban, Răuţă, Şerban, Neacşu – Sârbu – Herea
    Rezerve: Nedelcovici, Cazan, Potecea, Moisie, Cristea, Gheorghe, Coman, Liţă, Ştiubea
    Antrenor: Eugen Trică

Min. 90+5: Final de meci! Steaua – Metaloglobus se termină la egalitate, scor 1-1.

Min. 90: Penalty pentru Steaua! Corbu e agăţat în careu, cu o intrare prin alunecare, de Caramalău şi arbitrul arată punctul cu var. Chipirliu bate şi ratează lovitura de la 11 metri. Gavrilaş ghiceşte colţul şi respinge. 

Min. 84: Steaua revine în atac, dar Metaloglobus se apără bine, stă mai bine în defensivă decât în prima repriză sau în debutul părţii a doua. Meciul se îndreaptă către o remiză.

Min. 73: Metaloglobus pune presiune şi trece pe lângă golul doi. Cel mai periculos om al oaspeţilor, căpitanul Ovidiu Herea, care are şi o dispută cu fanii Stelei.

Min. 65: Balgiu bate bine o lovitură liberă de la peste 20 de metri, dar balonul se duce puţin peste poarta lui Gavrilaş. Scorul rămâne 1-1.

Min. 55: ”Militarii”, foarte aproape de a trece din nou în avantaj. Corbu driblează frumos în partea stângă, pasează în centrul careului pentru Chipirliu, dar trimite dezamăgitor, peste poartă.

Min. 50: GOOOL Metaloglobus! Steaua începe bine şi partea a doua, dar formaţia lui Eugen Trică restabileşte egalitatea. Veteranul Ovidiu Herea punctează cu un şut pe jos din careu.

Min. 46: Începe partea a doua! 

Min. 45+2: Final de primă parte! Steaua a controlat primele 45 de minute, dar Metaloglobus a rezistat şi s-a intrat la cabine doar cu 1-0.

Min. 45+2: GOOOL Steaua! Bodişteanu se distrează cu apărătorii adverşi şi marchează cu un şut din careu. 

Min. 41: Jocul e mai echilibrat de câteva minute, formaţia lui Eugen Trică ţine mai mult de posesie şi atacurile Stelei nu mai sunt la fel de frecvente şi de rapide.

Min. 30: Portarii se evidenţiază în decurs de câteva zeci de secunde. În primă fază scoate Gavrilaş în faţa lui Chipirliu, pentru ca ulterior Dincă să salveze în duel unu la unu cu Neacşu.

Min. 22: Echipa lui Daniel Opriţa continuă să rateze din poziţii bune. Wallace trimite pe lângă cu capul, în plasa laterală, după o centrare din corner, din partea dreaptă. Metaloglobus iese cu greu din propria jumătate şi nu trimite vreun şut periculos spre poarta lui Dincă.  

Min. 18: Steaua domină partida şi ratează câteva ocazii bune de gol. Adi Popa trage pe lângă dintr-o poziţie bună, din careu. Daniel Opriţa e supărat la marginea terenului.

Min. 4: Prima ocazie aparţine Stelei. Adi Popa centrează din lovitură liberă, dar reluarea cu capul al lui Chunchukov se duce puţin pe lângă poartă. 

Min. 1: Începe partida din Ghencea! 


CSA Steaua începe un nou sezon de Liga 2, după ce pe precedentul l-a încheiat pe poziţia a patra, dar nu a participat la barajul de promovare, neavând dreptul să promoveze în SuperLigă. Lucrurile nu s-au schimbat nici în acest sezon, ”militarii” au aceeaşi problemă şi nu pot promova. 

De cealaltă parte Metaloglobus are drept de promovare în SuperLigă, dar nu are bugetul de care beneficiază CSA Steaua. Formaţia bucureşteană a încheiat sezonul precedent pe locul 9 şi s-a salvat fără mari emoţii de la retrogradare.

În întâlnirile directe dintre cele două, CSA Steaua a obţinut o victorie, iar cealaltă partidă s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele