Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

VIDEO ǀ Steaua Bucureşti – CSM Slatina 1-1. ”Militarii” au un start de sezon sub aşteptări

Liga II Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21325192/3/csa-steaua-bucuresti-csm-slatina-liga-2-casa-pariurilor-25-09-2023.jpg

CSA Steaua a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CSM Slatina, în etapa a şaptea din Liga 2.

Oaspeţii au început mai bine în Ghencea şi au ratat o ocazie în minutul 6, prin Dragu, iar în minutul 33 au şi deschis scorul, la şutul din careu al lui Marin. Steaua a început cursa pentru egalare şi Sierra a şutat pe lângă poarta oaspeţilor în minutul 46, iar în minutul 74 Chipirliu a trimis în bara transversală.Egalarea a venit în minutul 90, când Chipirliu a centrat şi Matei a înscris.

CSM Slatina este pe locul 9 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce CSA Steaua a ajuns la al treilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu şi ocupă locul 13, cu 8 puncte.

Steaua Bucureşti – CSM Slatina 1-1 (Matei 90 / Marin 33), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Steaua: Frânculescu – Dav. Maftei, Vîrtej, Beţa (cpt.), Ad. Ilie – St. Drăghici, Rober Sierra, Mancuso, Enceanu – Chunchukov, Chipirliu
  • CSM Slatina: Dincă – I. Mitran, Sălcianu, Mondragon, Pisăru – D. Toma, Sil. Matei – Răsdan, Doman (cpt.), D. Marin – Cl. Dragu

Minutul 90+4: Final de meci!

Minutul 90: GOL Steaua! Chipirliu centrează, iar puştiul Matei foarte bine din linia a doua nemarcat şi egalează din 5 metri.

Minutul 74: Chipirliu reia din prima, dar execuţia sa de la 15 metri loveşte transversala.

Minutul 45+2: Pauză! Slatina conduce cu 1-0.

Minutul 33: GOL Slatina! Marin reia din interiorul careului o minge care a fost lăsată foarte bine să treacă de un coleg.

Minutul 6: Şansă mare irosită de Slatina! Toma trage în forţă de la 30 de metri, iar Frânculescu respinge modest până la Dragu, care trage însă în portar.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Fără drept de promovare pentru al treilea an consecutiv în Liga a 2-a, Steaua Bucureşti dezamăgeşte în acest sezon inclusiv din punct de vedere sportiv, nu doar organizatoric. ”Militarii” ocupă un dezastruos loc 14, mult mai aproape de retrogradarea în Liga a 3-a decât de play-off-ul pentru promovare.

Steaua a obţinut o victorie, 4 egaluri şi a pierdut o singură dată, având 11 goluri marcate şi 8 primite, şi un total de 7 puncte, cu două mai puţine decât CSM Slatina, aflată pe poziţia a 11-a. Gruparea din judeţul Olt are un golaveraj de 6-4, rezultat din două succese, trei remize şi un eşec.  

Sezonul trecut, CSM Slatina a cedat pe teren propriu, scor 1-2, în faţa Stelei Bucureşti.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele