Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO ǀ Steaua Bucureşti – CSM Slatina 1-1. ”Militarii” au un start de sezon sub aşteptări

Liga II Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21325192/3/csa-steaua-bucuresti-csm-slatina-liga-2-casa-pariurilor-25-09-2023.jpg

CSA Steaua a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CSM Slatina, în etapa a şaptea din Liga 2.

Oaspeţii au început mai bine în Ghencea şi au ratat o ocazie în minutul 6, prin Dragu, iar în minutul 33 au şi deschis scorul, la şutul din careu al lui Marin. Steaua a început cursa pentru egalare şi Sierra a şutat pe lângă poarta oaspeţilor în minutul 46, iar în minutul 74 Chipirliu a trimis în bara transversală.Egalarea a venit în minutul 90, când Chipirliu a centrat şi Matei a înscris.

CSM Slatina este pe locul 9 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce CSA Steaua a ajuns la al treilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu şi ocupă locul 13, cu 8 puncte.

Steaua Bucureşti – CSM Slatina 1-1 (Matei 90 / Marin 33), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Steaua: Frânculescu – Dav. Maftei, Vîrtej, Beţa (cpt.), Ad. Ilie – St. Drăghici, Rober Sierra, Mancuso, Enceanu – Chunchukov, Chipirliu
  • CSM Slatina: Dincă – I. Mitran, Sălcianu, Mondragon, Pisăru – D. Toma, Sil. Matei – Răsdan, Doman (cpt.), D. Marin – Cl. Dragu

Minutul 90+4: Final de meci!

Minutul 90: GOL Steaua! Chipirliu centrează, iar puştiul Matei foarte bine din linia a doua nemarcat şi egalează din 5 metri.

Minutul 74: Chipirliu reia din prima, dar execuţia sa de la 15 metri loveşte transversala.

Minutul 45+2: Pauză! Slatina conduce cu 1-0.

Minutul 33: GOL Slatina! Marin reia din interiorul careului o minge care a fost lăsată foarte bine să treacă de un coleg.

Minutul 6: Şansă mare irosită de Slatina! Toma trage în forţă de la 30 de metri, iar Frânculescu respinge modest până la Dragu, care trage însă în portar.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Fără drept de promovare pentru al treilea an consecutiv în Liga a 2-a, Steaua Bucureşti dezamăgeşte în acest sezon inclusiv din punct de vedere sportiv, nu doar organizatoric. ”Militarii” ocupă un dezastruos loc 14, mult mai aproape de retrogradarea în Liga a 3-a decât de play-off-ul pentru promovare.

Steaua a obţinut o victorie, 4 egaluri şi a pierdut o singură dată, având 11 goluri marcate şi 8 primite, şi un total de 7 puncte, cu două mai puţine decât CSM Slatina, aflată pe poziţia a 11-a. Gruparea din judeţul Olt are un golaveraj de 6-4, rezultat din două succese, trei remize şi un eşec.  

Sezonul trecut, CSM Slatina a cedat pe teren propriu, scor 1-2, în faţa Stelei Bucureşti.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele