Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Strasbourg - PSG 1-1. Echipa din Paris a câştigat campionatul şi a devenit cea mai titrată echipă din Franţa ! Un nou trofeu pentru Messi

Ligue 1 Publicat pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21133288/2/profimedia-0779724207.jpg

VIDEO ǀ Strasbourg - PSG 1-1. Echipa din Paris a câştigat din nou titlul în Franţa ! Un nou trofeu pentru Messi

Echipa franceză PSG a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Strasbourg, şi este campioană a Franţei pentru al doilea an consecutiv.

PSG a condus cu 1-0 la Strasbourg, prin golul lui Lionel Messi, din minutul 58, iar gazdele au egalat în minutul 78, când a marcat Gameiro, însă cu acest 1-1 parizienii şi-au păstrat titlul de campioni. RC Lens va merge alături de PSG în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Olympique Marseille va juca în preliminarile Ligii Campionilor.

Auxerre, cu Ionuţ Radu titular, a încheiat la egalitate la Toulouse, după ce a condus cu 1-0, prin reuşita lui Raveloson, din minutul 23. Toulouse a egalat prin Aboukhlal, în minutul 43, şi este pe locul 16, cu 35 de puncte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 37-a din Ligue 1:

Olympique Lyon – Reims 3-0; Toulouse – Auxerre 1-1; Rennes – AS Monaco 2-0; Strasbourg – PSG 1-1; RC Lens – Ajaccio 3-0; Olympique Marseille – Brest 1-2; Montpellier – OGC Nice 2-3; Lille – FC Nantes 2-1; Clermont – Lorient 2-0; Angers – Troyes 2-1.


Sâmbătă, de la ora 22:00, pe canalele Prima Sport va fi maraton de fotbal în campionatul francez. Meciurile vor fi în direct pe canalele Prima Sport şi vor putea fi urmărite şi online pe platforma PrimaPlay.ro.

În Franţa, PSG este lider în campionat, cu 84 de puncte. Pe locul secund este Lens, cu 78 de puncte. Marseille ocupă locul 3, cu 5 puncte mai puţin. 

Programul transmisiunilor Prima Sport

Strasbourg - PSG, de la ora 22:00, pe Prima Sport 3

Rennes - Monaco, de la ora 22:00

Marseille - Brest, de la ora 22:00, Prima Sport 4

Lille - Nantes, de la 22:00

Toulouse - Auxerre, de la 22:00

Lens - Ajaccio, de la 22:00, Prima Sport 5

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele