Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO | Tamaş, ca vinul vechi. Fundaşul a marcat unicul gol al meciului cu Ripensia, care o duce pe ”U” Cluj pe loc de play-off

Liga II Publicat pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19644993/2/universitatea-cluj.jpg

Pe Cluj Arena, cei de la Universitatea Cluj au câştigat restanţa cu Ripensia Timişoara, cu scorul de 1-0. Bănăţenii au o situaţie delicată în clasament, fiind pe locul 19, de asemenea, de curând au scăpat de un focar de Covid, care a decimat lotul.

Unicul gol a fost semnat de Gabi Tamaş, veteranul a finalizat o lovitură de cap, în minutul 14, după un balon trimis de Ştefănesu. A fost primul gol pentru fundaşul de 36 de ani, de când a semnat cu gruparea ardeleană, care urcă pe locul 6, după acest succes, poziţie care duce în play-off-ul campionatului.

”U” Cluj - Ripensia 1-0 (Tamaş 14)

Minutul 14: Gazdele deschid scorul, după o lovitură de colţ. Ştefănescu execută excelent, iar Gabi Tamaş se înalţă peste defensiva adversă şi înscrie din apropierea careului mic. Portarul a atins uşor balonul, dar insuficient pentru a-l oprit să nu intre în poartă.

Echipele de start

U Cluj: Muţiu - Ferreira, Tamaş, Mureşan, Taub - Ilieş, Negrean, Hora Ribeiro - Golan, Ştefănescu, Gavra

Ripensia: Dobre - Macriţchii A, Lalic, Tieranu, Gladun - Călin, Macriţchii V. - Popovici, Neagu, Tudorache - Golda


”U” Cluj şi Ripensia, două dintre numele cu o rezonanţă aparte în fotbalul românesc, se vor înfrunta vineri, de la ora 16.00, în direct pe Look Sport. Partida reprezintă o restanţă din etapa a 13-a a Ligii 2.

Universitatea Cluj pare să fi depăşit seria neagră de trei înfrângeri consecutive, care a aruncat-o de pe loc de play-off în a doua jumătate a clasamentului. Ardelenii s-au impus în ultimul meci, 2-1 pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi şi se află acum pe locul 10. „Studenţii” au acum 20 de puncte, dar în cazul unui nou succes ar face 23 şi ar urca, cel puţin provizoriu, până pe poziţia a şasea.

Oaspeţii arată şi mai rău în clasament. După 15 etape, timişorenii sunt pe locul 18, antepenultimul, cu 15 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele