Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Tudor Băluţă vrea la naţională. ”Evident că mă gândesc”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21036372/1/baluta.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci al etapei a 28-a din Superliga.

Dobrogenii au deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR.

Băluţă a declarat la finalul partidei că speră să revină în angrenajul echipei naţionale.

”Mă bucur că am obţinut victoria. Un meci greu, important ca oricare altul. Ştiam că ei au nevoie de victorie, mai ales în perioada asta, având în vedere că vor să prindă play-off-ul. În a doua repriză, se putea mai bine, nu a fost ceea ce ne dorim noi să jucăm, însă am luptat până la capăt. A doua repriză a fost mult sub prima. În prima, am dominat, am fost cei care au atacat. Ne-au presat, au avut faze de atac. Din fericire, am reuşit să ne apărăm bine şi să nu luăm gol.

Îmi doresc să fiu mai sus faţă de ceea ce am arătat înainte şi mă bucur că reuşesc să îmi ajut echipa. Domnul Hagi mă cunoaşte cel ma bine, este antrenorul sub comanda căruia m-am simţit cel mai bine până acum. A avut mare încredere în mine, mă simt ca acasă aici, mă simt foarte bine şi cred că asta se vede şi pe teren. Am evoluţii bune şi sper să fie din ce în ce mai bine.

(n.r. echipa naţională) Evident că mă gândesc la echipa naţională. A fost, este şi va fi întotdeauna un obiectiv să joc pentru România şi să obţin rezultate. Dorinţa mea cea mai mare este să ne calificăm la un turneu final”
, a declarat Băluţă, după meci.

  • Mijlocaşul defensiv are 9 selecţii pentru naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele