Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | ”U” Cluj a câştigat la limită derby-ul cu Steaua, scor 1-0. Reuşita lui Florian Haită a făcut diferenţa

Liga II Publicat pe 7 apr 2022
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2.

  • A marcat Haită, în minutul 10.

În aceeaşi etapă, Concordia Chiajna a învins cu 1-0 Unirea Slobozia şi Petrolul a remizat cu Hermannstadt, scor 0-0, partide disputate miercuri.

Clasament: 1. Petrolul – 51 de puncte, 2. Hermannstadt – 48, 3. Universitatea Cluj – 47, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 40, 6. Unirea Slobozia - 34

Etapa a patra a play-off-ului programează următoarele meciuri:

  • 9 aprilie, ora 14.30: Concordia Chiajna – Petrolul
  • 10 aprilie, ora 15.00: Unirea Slobozia – CSA Steaua
  • 12 aprilie, ora 19.00: Hermannstadt – Universitatea Cluj

”U” Cluj – Steaua 1-0 (Haită 10), LIVE pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, Dobrescu, Balgiu, Romario Pires (cpt.), Haită, Ely Fernandes, Hofman, Val. Alexandru;
    Rezerve: Aur. Păun – M. Ciobanu, P. Pîrvulescu, Ribeiro, Remacle, Tescan, Vomir, Boiciuc, I. Filip;
    Antrenor: Erik Lincar;
  • Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beţa, Rob. Neacşu – Ad. Popa, Şt. Pacionel, Enceanu, St. Drăghici – Buhăescu, Chipirliu;
    Rezerve: H. Iancu – Măd. Mihăescu, Răsdan, I. Răducan, Huiban, Cl. Dragu, Em. Pacionel, Al. Zaharia, Bactăr;
    Antrenor: Daniel Opriţa;

Min. 90+3: Final de meci, ”U” Cluj se impune cu 1-0 în faţa Stelei.

Min. 80: ”U” Cluj îşi impune stilul de joc, iar Steaua ajunge cu greu în preajma careului advers. Trageri multe de timp ale gazdelor, prelungesc mult şi momentele când balonul nu e în joc.

Min. 68: Steaua trece pe lângă gol! Adi Popa trimite pe jos, în careu, dar Buhăescu trece puţin pe lângă balon.

Min. 56: Adi Popa bate periculos două lovituri libere, dar Gorcea scoate în lateral de două ori.

Min. 50: Steaua începe mai bine această repriză, stă sus, are posesia şi e destul de periculoasă în careul ardelenilor. Gorcea scoate în ultimul moment un gol ca şi făcut.

Min. 46: Începe repriza a doua

UPDATE: Cu scurt timp înainte de finalul primei reprize, a avut loc şi un incident iniţiat de un fan din peluza Stelei. Acesta a luat un steag de la fanii Universităţii Cluj, iar apoi a încercat să revină în sectorul dedicat colegilor săi din peluză. A intervenit jandameria, în ciuda faptului că alţi ultraşi ai ”militarilor” au încercat să îl scape pe colegul lor, şi a fost dus în afara stadionului, cel mai probabil la o secţie de poliţie unde va fi legitimat. 

Înainte să fie prins de forţele de ordine, potrivit reporterului Look Sport prezent la meci, suporterul care a aprins spiritele a apucat să arunce ”captura” către ceilalţi fani ai Stelei. 

Min. 45+1: Pauză în Ardeal! În ultimele 15 minute ale primei părţi, jocul a fost mai echilibrat. Steaua a fost mai aproape de careul formaţiei lui Lincar. Cu toate acestea, a pus în puţine rânduri poarta lui Gorcea în pericol. Popa a avut o şansă importantă, dar portarul a scos în corner.

Min. 20: ”U” Cluj continuă să stea sus, Steaua are probleme în a ieşi din propria jumătate. Chipirliu se accidentează şi nu mai poate continua meciul. Balgiu intră tare la el, iar omul de gol al lui Opriţa e înlocuit cu Huiban.

Min. 10: GOOOL ”U” Cluj! Haită marchează cu un şut din afara careului. Balonul, deviat.

Min. 9: Prima şansă aparţine Stelei. Un şut trimis de Chipirliu de la 16 metri trece puţin pe lângă poarta ardelenilor.

Min. 1: Începe partida de pe Cluj Arena! 


Informaţii înainte de meci 

UPDATE joi, ora 18:30: Înainte să plece spre Cluj Arena, suporterii Stelei au cântat şi au aprins torţe. În tot acest timp, în apropierea lor s-au aflat jandarmi.

UPDATE joi, ora 16:50: Sute de fani ai Stelei sunt în acest moment pe străzile din Cluj. Dintre aceştia, 200 sunt în centrul oraşului şi sunt păziţi de un număr important de jandarmi. Partida este una cu grad mare de incidente, astfel că autorităţile sunt pregătite să preîntâmpine orice conflict între suporterii celor două echipe.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20664054/4/steaua-1a1.jpg


În ce priveşte meciul de joi, derby-ul are o miză aparte. Universitatea Cluj vine după două remize şi nu a cunoscutul încă gustul victoriei în play-off. Clujenii au remizat în etapa inaugurală, 0-0 la Ploieşti, cu liderul Petrolul, apoi 2-2, la Slobozia, cu Unirea.

Ceva mai bine a mers Steaua. „Militarii” au smuls un punct în runda inaugurală a play-off-ului, 2-2 cu Concordia, în deplasare, după care au învins liderul Petrolul, la Bucureşti, cu scorul de 2-1.

 În tur, în campionat, „studenţii” s-au impus cu 1-0, la Bucureşti, însă datele problemei sunt schimbate în play-off. Înaintea confruntării directe, „U” Cluj e a treia în clasament şi are 44 de puncte, în timp ce Steaua e pe locul 4 şi are 41 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele