Ultima oră
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”

VIDEO | U Cluj a învins Farul, 3-1, şi a urcat pe primul loc în play-out-ul Ligii 2!

Liga II Publicat pe 1 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20151951/6/gh.png


U Cluj a trecut în poziţia de lider în Grupa A a play-out-ului Ligii 2 prin victoria clară de pe terenul Farului, scor 3-1, în direct la Look Sport+.
 
Ribeiro a deschis scorul repede, în minutul 12, după o plecare de la limita ofsaidului şi o finalizare norocoasă. În minutul 27, acelaşi Ribeiro a scăpat pe un culoar imens, dar a finalizat prost, iar golul de 2-0 a venit de la Pârvulescu, în minutul 29, cu un şut de la distanţă. Imediat, Zicu a mutat în defensivă, cu Ursu, Cărăruş şi Panait în locurile lui Leca, Bajan şi Carabela.



 
După pauză, în minutul 48, Farul a revenit în joc prin Bîrnoi care a pivotat excelent în careu şi a şutat sub bară.

 
Dar speranţele marinarilor s-au năruit pe final, în minutul 85, când acelaşi Pârvulescu a prins un şut cu pământul şi a făcut 3-1.

 
Cu acest succes, Şepcile Roşii au egalat trupa lui Zicu şi Metaloglobus în fruntea clasamentului, 39 de puncte, cu o etapă rămasă de jucat. În ultima rundă, U întâlneşte Comuna Recea, în timp ce Farul va înfrunta retrogradata Pandurii.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele