Ultima oră
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”
VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2 VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi” Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi”
Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off ”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off

VIDEO ǀ ”U” Cluj – CS Mioveni 2-2. Clujenii au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0

Superliga Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21009914/5/cs-mioveni-universitatea-cluj-superliga-superbet-12-09-2022.jpg

Universitatea Cluj a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă, în care oaspeţii au condus cu 2-0.

CS Mioveni a înscris prin Rusu ‘3 şi Benchaib ’28 (penalti). Pentru clujeni au marcat Thiam ’41 şi Ispas ’72.

Cartonaşe galbene: Ispas ’31 / Marquinhos ’20, Buziuc ‘87

Arbitri: Szabolcs Kovacs - Sebastian Gheorghe, Stelian Slabu - Rareş Vidican

Camera VAR: Viorel Flueran, Daniel Mitruţi

Observatori: Zoltan Szekely, Marian Ivan

”U” Cluj – CS Mioveni 2-2 (Ispas D. 72' Thiam M. 42' \ Rusu B. 3', Benchaib A. 26')

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Iliev - Ilie, Miron, Ispas - Oancea, Bic, Remacle, Chipciu - I. Stoica, Thiam, Ze Gomes
  • Rezerve: Gorcea, Piţian, Trif, Simion, R. Pires, I. Filip, Haită, Fulop, Bălan
  •  
  • CS Mioveni: Greab - Sno, Scarlatache, Garutti, M. Pedroso - Lixandru, Mboumbouini - A. Diallo, Benchaib, Carnat - B. Rusu
  • Rezerve: D. Croitoru, Radescu, Lepistu, D. oma, B. Krasniqi, Buziuac, Burnea, Vlad Pop, L. Antal

Min. 90+4: Final de meci!

Min. 72: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Ardelenii reuşesc să egaleze prin Ispas, care trimite în forţă prin zidul piteştenilor, după o lovitură liberă din apropierea careului.

Min. 50: ”U” Cluj are prima ocazie a meciului. Ze Gomes a trimis puţin pe lângă poartă dintr-o poziţie bună.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45: Ratare imensă a clujenilor! Ze Gomes face o fază minunată şi trimite un şut bun, parat de Greab. Mingea sare apoi la Thiam, care are o ratare incredibilă cu poarta goală.

Min. 42: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Thiam reduce din diferenţă cu o bombă trimisă la colţul scurt. Greab a fost un simplu spectator la execuţia senegalezului. 

Min. 26: GOOOL marcat de CS Mioveni! Centralul dictează lovitură de la 11 metri, în urma unui henţ făcut de jucătorul lui ”U” Cluj, iar Benchaib execută perfect penaltiul şi dublează avantajul echipei sale.

Min. 10: Ocazie mare pentru ”U” Cluj. Thiam este găsit excelent, dar Greab are o intervenţie bună şi refuză golul clujenilor.

Min. 3: GOOOL marcat de CS Mioveni! Bogdan Rusu deschide scorul la doar trei minute de la începerea partidei! Benchaib a executat cornerul pe jos, iar atacantul întors de la FCSB înscrie cu o execuţie cu piciorul stâng.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Însă Mioveniul are un avantaj important în competiţia cu Universitatea Cluj. „Galben-verzii” sunt neînvinşi în 2023 şi au un moral excelent înaintea derby-ului de pe Cluj Arena. Nu acelaşi lucru se poate spune despre ardeleni, care vin după o înfrângere umilitoare, 0-5 cu FCU Craiova, în Bănie.

Niciuna din cele două echipe nu-şi permite să facă cadou puncte, mai ales unei competitoare, aşa că la Cluj se va juca mai mult ca sigur doar pentru cele 3 puncte.

În tur, la Mioveni, Universitatea Cluj a obţinut 3 puncte importante, însă datele problemei sunt schimbate, când se intră în ultimele cinci etape ale sezonului regular.

Înaintea meciului de pe Cluj Arena, cele două echipe gâfâie în coada clasamentului. „Studenţii” se află acum pe locul 14, cu 23 de puncte, în timp ce CS Mioveni este pe locul 16, ultimul, cu doar 16 puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele