Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ ”U” Cluj – Farul 2-0. Liderul din Superliga, prestaţie de nerecunoscut, în faţa echipei reinventate de Ioan Ovidiu Sabău

U Cluj Publicat pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21041492/2/fc-universitatea-cluj-farul-constanta-superliga-superbet-03-03-2023.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, liderul Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Bic ’39 şi Remacle ’58.

În minutul 25, clujenii au ratat un penalty prin Thiam.

VIDEO ǀ ”U” Cluj – Farul 2-0 (Bic 39, Remacle 58), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea – Oancea, Piţian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) – Bic, Remacle, Nistor – J. Gomes, Thiam
  • Farul: Aioani – M. Popescu, Larie, Artean, Borza – Băluţă, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Sali

Minutul 90+3: Fluier final! Universitatea Cluj se impune cu 2-0.

Minutul 58: GOL ”U” Cluj! Popescu pază complet aiurea, Remacle este pe fază şi recuperează, Aioani era ieşit cu mult în afara porţii şi astfel belgianul îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 56: Munteanu trage din afara careului, mingea prinde efec şi se scurge pe lângă bară.

Minutul 45+2: Pauză! ”U” Cluj conduce cu 1-0.

Minutul 39: GOL ”U” Cluj! Aioani respinge în faţă la şutul lui Gomes, mingea ajunge la Bic, care deschide scorul.

Minutul 22: VAR intervine pentru un henţ la Artean, iar arbitrul dictează penalty. Thiam ratează, mingea îi revine, dar nici din a doua încercare nu îl învinge pe Aioani. Portarul celor de la Farul are o dublă paradă de senzaţie.

Minutul 17: Bic scoate la Remacle care trage în Aioani din 10 metri, apoi Popescu respinge cu greutate.

Minutul 13: Acelaşi Thiam ratează o nouă şansă mare. Atacantul trage în forţă din afara careului, dar Aioani salvează de sub bară.

Minutul 8: Oancea surprinde defensiva Farului cu o centrare, la care Thiam nu reuşeşte să ajungă de puţin.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase şi alte momente importante ale jocului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro. În tur, ”marinarii” s-au impus pe teren propriu în faţa ”şepcilor roşii” cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele