Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO: ”U” Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Sibienii sunt aproape să promoveze în Casa Liga 1, după un meci dramatic

Liga II Publicat pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20700551/1/jmhhc2g9nwm1ndkznmrjngq1njdizwi2n2jjmjyxytewmwu4yzg-thumb.jpg

Partida ”U” Cluj - FC Hermannstadt a fost una extrem de importantă pentru calculele promovării directe în Casa Liga 1. Duelul dintre cele două echipe a fost unul încins până la final, iar sibienii sunt foarte aproape de revenirea în primul eşalon al fotbalului românesc.

Prima repriză a început perfect pentru Hermannsatdt, care a reuşit să deschidă scorul, după lovitura de cap a lui Paraschiv, în minutul 14. Clujenii nu au reuşit să se ridice la nivelul spectacolului din tribună şi a avut doar o ocazie notabilă până la pauză.

A doua parte a fost dominată de ”şepcile roşii”, dar sibienii au făcut un joc defensiv excepţional şi au securizat poarta apărată de Iliev. În minutul 67, Baba Alhassan dublează avantajul oaspeţilor de pe tabelă. Răspunsul clujenilor a venit la doar 4 minute, prin Ilie, care i-a făcut pe fanii din tribună să spere până la final. Însă nu au mai fost ocazii în dreptul celor două echipe, iar acesta a fost scorul final. 

În momentul de faţă FC Hermannstadt se află pe poziţia a doua, a play-off-ului din liga 2, la 3 puncte de ”U” Cluj şi poate promova cu un egal etapa viitoare, în partida cu CSA Steaua. 

 

”U” Cluj - FC Hermannstadt 1-2 (Paraschiv D. 14', Alhassan B. 67' / Ilie F. 71' )

Echipe de start:

  • U Cluj: Gorcea - Roberto Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu - Ciobanu, Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes - Tescan - Boiciuc
  • Rezerve: Păun, Hofman, Dobrescu, Gugu, Remacle, Haită, Alarcon, Filip, V. Alexandru

 

  • Hermannstadt: Iliev - Pantea, Bejan, Stoica, Opruţ - Baba, Sota, Biceanu - Petrescu, Paraschiv, Oroian
  • Rezerve: Muţiu, Tomsa, Issah, Antoche, Hora, Bucuroiu, Buhăcianu, Blejdea, Şerban

 

 

Minutul 90+7: Final de partidă!

Minutul 90+1: Schimbare pentru Hermannstadt, iese Alhassan şi intră Hora.

Minutul 88: Opruţ vede cartonaşul galben.

Minutul 85: Schimbare la ”U” Cluj, iese Tescan şi intră Filip.

Minutul 79: Dublă schimbare la Hermannstadt, ies Biceanu şi Oroian şi intră Bucuroiu şi Blejdea. 

Minutul 74: Galben văzut de Romario.

Minutul 73: Schimbări la ”U” Cluj, ies Fernandes, Boiciuc şi Balgiu şi intră Haită, Alexandru şi Remacle.

Minutul 71: Gol marcat de clujeni, Ilie profită de o deviere norocoasă şi marchează golul care le readuce pe ”şepcile roşii” în joc.

Minutul 67: Gol marcat de FC Hermannstadt, Baba Alhassan marchează simplu după ce este servit perfect de Buhăcianu.

Minutul 65: Ocazie Hermannstadt, Opruţ are o încercare de la distanţă, dar şut său trece mult peste.

Minutul 61: Cartonaş galben văzut de Denis Ispas, în urma unui fault dur.

Minutul 59: Dublă schimbare la echipa oaspete, intră Antoche şi Buhăceanu şi ies Petrescu şi Paraschiv 

Minutul 59: Cartonaş galben văzut de Petrişor Petrescu, pentru trageri de timp.

Minutul 46: A început a doua repriză!

Minutul 45+3: Final de primă repriză!

Minutul 45: Se acordă 3 minute de prelungire!

Minutul 34: Schimbare la ”U” Cluj, iese Ciobanu şi intră Hofman.

Minutul 33: Roberto Romeo primeşte primul avertisment al partidei. 

Minutul 24: Ocazie mare pentru ”U” Cluj, Paul Pîrvulescu are un şut puternic din careu, dar defensiva sibiană reuşeşte să respingă în ultimul moment.   

Minutul 20: Ocazie pentru clujeni, Romario preia după un ricoşeu norocos, dar trimite în braţele portarului Iliev.

Minutul 14: Gol marcat de FC Hermannstadt, Paraschiv are o lovitură superbă de cap, în urma unei lovituri libere executate perfect de Petrescu.

Minutul 1: A început partida! 

------------------------------

După ce Petrolul Ploieşti a promovat matematic, în Casa Liga 1, lupta pentru celălalt loc de promovare directă se dă între ”U” Cluj şi FC Hermannstadt. Cele două echipe se întâlnesc în penultima etapă a sezonului, iar această partidă are o miză enormă.

Clujenii se află la egalitate de puncte cu Hermannstadt, dar sibienii se situează în momentul de faţă pe locul 2, loc de promovare directă, datorită golaverajului mai bun. Istoricul ultimelor dueluri dintre cele două este în favoarea lui ”U” Cluj, care are 2 victorii, în ultimele 4 partide, dintre care cea mai recentă, din play-off, s-a încheiat la egalitate.

Sibienii au un bilanţ de 2 victorii şi 3 egaluri în ultimele 5 partide, în timp ce clujenii au 3 victorii, o înfrângere şi un egal, în tot atâtea meciuri. FC Hermannstadt îşi permite să termine duelul l-a egalitate, dar în acest caz va avea emoţii în ultima etapă, de acasă cu CSA Steaua. 

   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele