Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO ǀ ”U” Cluj – FC Voluntari 2-1! Revenire cu succes şi emoţii pentru Ioan Ovidiu Sabău pe banca ”şepcilor roşii”

Superliga Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

Superliga a revenit în forţă în 2023 cu Universitatea Cluj - FC Voluntari, meci contând pentru etapa a 22-a din campionatul României, transmis în direct la Prima Sport 2.

”Şepcile roşii” s-au impus în faţa ilfovenilor cu scorul de 2-1 graţie golurilor marcate de Thiam (37’) şi Fulop (88’). Oaspeţii învinşi au marcat prin Damaşcan în minutul 62 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 48, când Meleke a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit în antrenorat cu un success după o pauză de 9 ani. ”Moţul” a pregătit-o ultima dată pe ASA Târgu Mureş în sezonul 2013-2014.


”U” Cluj - FC Voluntari 2-1 (Thiam 37, Fulop 88 / Damaşcan 62)

Echipele de start: 

  • ”U” Cluj (3-4-3): Iliev - Fl. Ilie, A. Miron, D. Ispas - Vlădoiu, Bic, Remacle, G. Oancea - Chipciu, Thiam, I. Stoica
  • Rezerve: Gorcea, I. Filip, Ad. Bălan, Piţian, R. Pires, G. Simion, Haită, L. Fulop, Jose Gomes
  • Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
  • FC Voluntari (3-4-3): M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Cr. Costin, Meleke, Sigurjónsson, Aliji - Raţă, Nemec, Damaşcan
  • Rezerve: J. Fernandez, Răduţ, Merloi, M. Lopes, D. Andrei, Al. Vlad, I. Andreş, Dumiter
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90 + 6: Fluier final! ”U” Cluj - FC Voluntari se termină 2-1!

Min. 88: GOL ”U” Cluj! Fulop îi readuce în avantaj pe clujeni, profitând de noroc şi de o mare greşeală în centrul defensivei ilfovenilor. 

Min. 62: GOL FC Voluntari! Ilfovenii egalează în inferioritate numerică prin Damaşcan după o eroare mare în apărare a lui Ispas. 

Min. 48: Meci de coşmar pentru Meleke, care vede cartonaşul galben, după ce a fost avertizat pentru prima dată în minutul 35. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză ”U” Cluj conduce FC Voluntari cu 1-0!

Min. 37: GOL Universitatea Cluj! Thiam execută o lovitură liberă din unghi şi ajutat de devierea lui Ricardinho îl învinge pe Popa. 

Min. 1: Cartonaş galben încasat pentru fault de Ricardinho (FC Voluntari). 

Min. 1: A început meciul!


Universitatea Cluj înfruntă, pe teren propriu, FC Voluntari, într-un meci abordat de cele două echipe cu stări de spirit total diferite. După un tur intens, plus o treime din retur, „Şepcile Roşii” se află pe loc de baraj, iar perspectivele nu sunt neapărat cele mai bune.

După plecarea neaşteptată a lui Eugen Neagoe la CSU Craiova, pe banca ardelenilor se va afla Ovidiu Sabău, fostul internaţional al cărui nume se leagă de echipa clujeană. Cu Sabău antrenor, conducerea clubului speră să evite retrogradarea.

De cealaltă parte, FC Voluntari merge în capitala Ardealului fără prea multe griji. Înaintea confruntării directe, ilfovenii se află pe o poziţie fără griji, la jumătatea clasamentului. Chiar şi aşa, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu merge la Cluj să câştige, obiectivul Voluntariului fiind să prindă un loc de play-off. În schimb, pentru clujeni orice alt rezultat în afara victoriei aduce noi bătăi de cap, ceea ce înseamnă o miză aparte.

În tur, la Voluntari, cele două echipe au încheiat la egalitate, 0-0. La finalul sezonului din iarna 2022, FC Voluntari ocupă poziţia a opta în clasament, cu 26 de puncte, la 6 lungimi în spatele lui Sepsi, echipa de pe ultimul loc de play-off. De cealaltă parte, U Cluj e pe locul 14, antepenultimul, şi are 19 puncte.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi FC Voluntari se va disputa vineri, de la ora 16.30, şi va fi transmis în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele