Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ ”U” Cluj – Hermannstadt 1-0. "Şepcile Roşii" câştigă în inferioritate numerică şi devin echipa momentului în SuperLigă!

U Cluj Publicat pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20881666/3/ucj.png

Universitatea Cluj a obţinut, sâmbătă, o victorie mare, în direct la Prima Sport 2. Şepcile Roşii au învins Hermannstadt, scor 1-0, în inferioritate numerică, şi au devenit echipa din SuperLigă cu cea mai lungă serie de invincibilitate, cinci meciuri.
 
După o primă repriză foarte săracă în faze de poartă, o tatonare perpetuă între Neagoe şi Măldărăşanu, sibienii au devenit favoriţi la obţinerea celor trei puncte în minutul 62, când Horşia, trimis pe teren de doar două minute, l-a călcat pe Daniel Paraschiv şi a văzut cartonaşul roşu din partea lui Cătălin Popa. Fără golgheterul Alhassan, jocul ofensiv al oaspeţilor a fost de nerecunoscut, iar U Cluj a dat lovitura la singurul moment în care a creat pericol la poarta lui Muţiu: centrare Chipciu din dreapta, deviere neinspirată a stoperului Stoica şi reluare Briceag în poartă. 1-0 din minutul 82, un scenariu la care, cu siguranţă, nu mulţi fani ai clujenilor sperau după eliminarea lui Horşia.
 
Apoi, "U" a absorbit foarte bine presiunea pusă de Hermannstadt, iar revirimentul sub comanda lui Eugen Neagoe a fost complet: clujenii au ajuns la cinci meciuri la rând fără înfrângere, cea mai lungă serie activă din acest moment. U Cluj urcă pe 12, cu 14 puncte din 13 etape, în timp ce Hermannstadt, aflată la a doua înfrângere consecutivă, rămâne momentan pe poziţia a treia, cu 22 de puncte, dar poate fi depăşită de CFR Cluj (21 de puncte) şi egalată de Sepsi OSK (19 puncte).

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: 12. Iliev -27. Al Chpiciu, 18. Fl. Ilie, 44. Ispas, 5. Briceag - 10. Haită (   Horşia 60), 52. R. Pires (Bic 76), 16. I. Filip - 2. Vlădoiu (Thiam 41), 9. Ad. Bălan (Purece 76), 80. Fulop
  • Rezerve: 33. Gorcea, 17. Piţian, 8. Remacle, 97. Hofman, 98. G. Simion
  •  
  • Hermannstadt: 31. Muţiu - 17. Butean, 5. Bejan, 4. I. Stoica, 98. R. Opruţ - 14. S. Mino, 29. Biceanu - 96. Balaure,  7. P. Petrescu (Babic 68), 51. Oroian (C. Popescu 68) - 30. D. Paraschiv
  • Rezerve: 1. Uţiu, 6. Antoche, 11. P. Iancu, 13. A. Răuţă, 18. Medina, 28. Buhăcianu, 10. Năstăsie

Min. 83: GOL UNIVERSITATEA CLUJ! Gazdele dau lovitura surprinzător, în zece oameni, după o centrare bună a lui Chipciu din partea dreaptă, o deviere a lui Ionuţ Stoica până la Briceag şi o reluare inspirată a omului de bandă stângă. A fost primul şut al Şepcilor Roşii pe poarta adversarilor.



Min. 70: Şutul japonezului Sota trece peste poartă.

Min. 67: Iliev e nevoit să se întindă şi să scoată de sub bara transversală şutul cu latul al lui Petrişor Petrescu.

Min. 62: Gazdele rămân în zece! Trimis pe teren în urmă cu doar două minute, Horşia are o intrare dură la Daniel Paraschiv şi e eliminat direct.



Min. 58: Haită are şansa unui şut din poziţie bună, dar finalizează dezamăgitor, mult pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45+3: Bălan vede şi el un avertisment.

Min. 45: Fulop vede cartonaşul galben.

Min. 41: Schimbare la ”U” Cluj, iese Vlădoiu şi intră Thiam. 

Min. 36: Ocazie bună pentru ”U” Cluj, Chipciu este găsit foarte bine în careu, dar lovitura sa de cap este destul de slabă.

Min. 31: Romario vede şi el cartonaşul galben. 

Min. 26: Petrişor Petrescu face un fault destul de dur, căpitanul sibienilor este iertat de centralul partidei de al doilea galben.

Min. 14: Primul galben al partidei este văzut de Petrescu. 

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

După 12 etape scurse şi 11 meciuri disputate, Hermannstadt este cu siguranţă revelaţia Superligii. Trupa pregătită de Marius Măldărăşanu are un parcurs senzaţional pentru o nou-promovată. Se clasează pe locul 3, cu 22 de puncte câştigate în urma a 6 victorii şi 4 egaluri, şi a unui golaveraj de 16-9. Până în etapa trecută, când au pierdut 1-2 pe teren propriu cu Sepsi, Hermannstadt era singura echipă neînvinsă din campionat.

La rândul ei, ”U” Cluj se descurcă onorabil pentru o nou-promovată. ”Şepcile roşii” şi-au disputat toate meciurile de până acum şi se clasează pe locul 14 de baraj pentru menţinerea în Superligă. Clujenii au învins de două ori, în alte 5 confruntări au remizat şi de alte 5 dăţi s-au recunoscut învinşi, adunând 11 puncte şi un golaveraj de 8-12. Remarcabilă este forma elevilor lui Eugen Neagoe, care în ultimele 5 etape au înregistrat două victorii, două egaluri şi doar o înfrângere.

În ”istoria” celor 5 partide dintre cele două echipe s-a menţinut un echilibru aproape perfect. Hermannstadt şi ”U” Cluj au învins de câte două ori, iar un meci s-a terminat egal. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele