Ultima oră
Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup
Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu! VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu!
Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu” Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu”
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”

VIDEO | „U” CLUJ SE ÎMPIEDICĂ ACASĂ CU RIPENSIA ŞI SE AFLĂ PE POZIŢIE RETROGRADABILĂ

Video Publicat pe 6 oct 2019
mail-share icon Email

Universitatea Cluj şi Ripensia Timişoara au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din liga secundă. În direct pe LOOK PLUS, bănăţenii au marcat primii prin Voinea, în minutul 26, la o fază la care defensiva clujenilor a fost depăşită lejer.

„U” Cluj a egalat târziu, prin Dican (minutul 82) şi a scos in extremis un punct, astfel că Adrian Falub rămâne invincibil de la (re)venirea sa pe banca „şepcilor”. Însă clujenii se află într-o situaţie deloc de invidiat. Deşi se aflau printre principalii favoriţi la promovare, acum sunt abia pe poziţia a 16-a, prima retrogradabilă, şi au doar 11 puncte. De cealaltă parte, nici timişorenii nu o duc prea bine. Ripensia se află pe locul 14 cu 12 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele