Ultima oră
Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024 Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024
România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară
Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid
Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii
Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova

VIDEO ǀ U Cluj şi UTA remizează pe Cluj Arena, scor 0-0!

Superliga Publicat pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20943623/1/2a.jpg

 

Universitatea Cluj şi UTA Arad au încheiat la egalitate, duminică, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La meciul de pe Cluj Arena, arădenii s-au mulţumit cu un egal, în timp ce clujenii au ratat câteva ocazii mari, prin Adrian Bălan şi Mamadou Thiam. În repriza secundă, meciul a fost întrerupt câteva minute pentru că o plasă de la una din porţile terenului s-a rupt. Arădenii au ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă şi sunt pe locul 15, cu 18 puncte. Clujenii sunt doar cu un loc mai sus în clasament, cu 19 puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Vlădoiu, Fl. Ilie, Ispas, Briceag – Remacle (Fulop 46), G. Simion, Purece (Romario Pires 34) - Chipciu, Ad. Bălan (Ely Fernandes 77), Thiam. ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • UTA ARAD: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu – Anton (Cascini 76), Batha - R. Pop (C. Maxim 85), Ubbink (Isac 90), Otele (Jobello 85) - Keşeru (Postolachi 75). ANTRENOR: Laszlo Balint

U Cluj - UTA 0-0

Echipele de start:

  • U Cluj (4-3-3): Gorcea - Vlădoiu, Fl. Ilie, Ispas, Briceag - Remacle, Simion, Purece - Chipciu, Bălan, Thiam
    Rezerve: Iliev - R. Romeo, Piţian, R. Pires, Fulop, Horşia, Ely Fernandes, Hofman
    Antrenor: Eugen Neagoe
  • UTA (4-2-3-1): Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu - Anton, Batha - R. Pop, Ubbink, Otele - Keşeru
    Rezerve: Balauru - Maxim, Şteau, Cascini, Isac, Stahl, Postolachi, Jobello, Godwin
    Antrenor: Laszlo Balint

Min. 90+9: Final de meci, partida de pe Cluj Arena se termină 0-0. 

Min. 90+7: Şansă bună pentru U Cluj! Chipciu centrează pe jos din partea dreaptă, dar arădenii resping în ultimul moment pericolul, cu o degajare. Mingea, trimisă în careul de şase metri.

Min. 90: Ultime minute bune fără faze de poartă, echipele sunt interesate să nu primească gol şi să nu piardă confruntarea. Sunt arătate 8 minute adiţionale. 

Min. 65: Ocazie mare pentru Universitatea Cluj! Chipciu îi centrează în forţă lui Adrian Bălan, care nu poate introduce balonul cu capul în poarta goală. Atacantul ”şepcilor roşii” intră fără minge în poartă şi rupe plasa. Au fost necesare 5 minute pentru a putea fi pusă la loc plasa porţii, generându-se unul dintre cele mai amuzante momente din Superligă.

Min. 64: Batha (UTA) primeşte cartonaşul galben. 

Min. 58: Şutul lui Ubbink din afara careului este reţinut fără emoţii de Iacob. 

Min. 52: Ocazii pentru Universitatea Cluj! Şutul lui Tiam din careul UTA-ei se duce peste poartă.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la ”U” Cluj: intră Fulop, iese Remacle.

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45 + 1: Ocazie pentru U Cluj! Şutul lui Thiam la colţul scurt loveşte plasa laterală exterioară. 

Min. 39: Ocazie mare pentru UTA! Ubbink este în poziţie foarte bună de a marca, trage la portă, dar portarul Gorcea respinge foarte bine cu piciorul. 

Min. 37: Din nou Otele nu poate profita de o situaţie bună de gol, trimiţând pe lângă poarta clujenilor.

Min. 35: Otele este găsit foarte bine cu o centrare, însă preluarea jucătorului UTA-ei este greşită, iar ”Bătrâna Doamnă” risipeşte o oportunitate bună. 

Min. 34: Schimbare la U Cluj: intră Romario Pires în locul lui Purece. 

Min. 29: Dobrescu (UTA) trimite de la distanţă peste poarta ”şepcilor roşii”.

Min. 25: Purece (U Cluj) încearcă un şut de la distanţă, dar mingea este prinsă uşor de portarul Iacob. 

Min. 17: Ocazie pentru UTA! Otele reia de la colţul scurt o centrare din corner, însă lovitura sa de cap este deviată de un apărător clujean. Un nou corner pentru arădeni.

Min. 14: Ocazie pentru Universitatea Cluj! Adrian Bălan trimite din voleu, din afara careului, puţin peste transversala porţii adverse.

Min. 9: Ocazie de gol pentru U Cluj! Florin Iacob respinge cu dificultate şutul din afara careului expediat de Thiam. Ulterior, Purece îşi încearcă şi el norocul de la distanţă, dar mingea este prinsă de Iacob de data aceasta fără probleme. 

Min. 8: Ocazie de gol pentru UTA! Şutul lui Keşeru de la aproximativ 22 de metri, din poziţie centrală, este deviat de un fundaş al ”şepcilor roşii” şi scos ulterior în corner de portarul Gorcea. 

Min. 1: A început meciul!


Până atunci, Universitatea Cluj şi UTA se înfruntă pe Cluj Arena într-un meci a cărui miză e enormă. E o partidă tipică de „6 puncte”, dată fiind situaţia echipelor în clasament, cât şi faptul că cele două concurează pentru menţinerea în Superligă. În tur, la Arad, UTA a câştigat cu scorul de 2-1.

Înaintea meciului care le opune, U Cluj este pe locul 14. poziţie de baraj, şi are 18 puncte. În ultimele trei etape, „studenţii” nu au mai reuşit să câştige nici măcar un meci şi au obţinut doar un punct, 1-1 cu FC Argeş. Ultima victorie a „Şepcilor Roşii” a fost pe 31 octombrie, când Universitatea câştiga pe teren propriu cu FCSB, scor 2-1.

Şi mai slabe au fost ultimele prestaţii ale arădenilor, care i-au înfuriat şi pe cei mai fideli fani. În campionat, UTA a câştigat ultima dată pe 9 septembrie, scor 2-1 cu FC Botoşani, în deplasare. De atunci au trecut, însă, nu mai puţin de 9 meciuri fără victorie. Astfel, UTA se află pe locul 15, direct retrogradabil, şi are 17 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele