Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | U. Craiova - Sepsi 0-1. Echipa din Sfântul Gheorghe se califică în finala cupei. Bancu a fost eliminat în urma unui gest urât

Cupa României Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20701707/1/sepsi-craiova.jpg

Partida retur din semifinalele Cupei României, Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe, a fost una spectaculoasă, cu multe ocazii de poartă şi două eliminări.

Prima repriză a fost dominată de U. Craiova, care şi-a creat mari ocazii prin Ivan şi Markovic, dar nu a reuşit să puncteze, iar pe finalul primei părţi, putea chiar să primească gol de la Sepsi, care a avut o şansă mare prin Aganovic. 

A doua repriză a început foarte bine pentru echipa antrenată de Bergodi, care a fost mai periculoasă decât adversara sa şi a reuşit să puncteze în minutul 66, prin Ştefănescu, după ce acesta l-a depăşit uşor pe Bancu în careu şi a înscris printre picioarele portarului Mirko Pigliacelli.

Spiritele s-au aprins în finalul partidei, când Nicuşor Bancu a văzut roşu direct în urma unei lovituri cu capul, aplicate lui Ashkovski. De cealaltă parte Aganovic, care se afla pe bancă, a văzut şi el al doilea galben pentru proteste şi nu va juca în finală.

Finala Cupei României va fi Sepsi Sf. Gheorghe - FC Voluntari.   

U. Craiova – Sepsi 0-1 (Ştefănescu M. 66') 

Echipele de start:

  • U. Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, N. Bancu - Mateiu, Al. Creţu - Gustavo, Baiaram, An. Ivan – Markovic.
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, B. Mitrea, Dumitrescu - N. Păun, Gonzales, Aganovic - Bărbuţ, Tudorie, Ştefănescu.
    Antrenor: Cristiano Bergodi.

 

Minutul 90+4: Final de meci!

Minutul 86: Nicuşor Bancu vede cartonşul roşu după o lovitură urâtă asupra lui Ashkovski.

Minutul 85: Aganovic, care se afla pe bancă, vede al doilea galben şi este eliminat.

Minutul 80: Dublă schimbare la Sepsi, ies Ştefănescu şi Aganovic şi intră Ashkovski şi Vaşvari.

Minutul 78: Galben încasat de Roguljic.

Minutul 73: Dublă schimbare la Sepsi, ies Bălaşa şi Tudorie şi intră Luckassen şi Ninaj. 

Minutul 69: Schimbare la U. Craiova, iese Mateiu şi intră Roguljic.

Minutul 66: Gol marcat de Sepsi, Ştefănescu marchează la colţul scurt, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

Minutul 59: Schimbări la ambele echipe, pentru Sepsi iese Bărbuţ şi intră Golofca, iar la olteni ies Baiaram, Markovic şi Gustavo şi intră Nistor, Koljic şi Cîmpanu.

Minutul 56: Ocazie mare pentru Sepsi, Alexandru Tudorie scapă singur cu Pigliacelli, dar Papp ajunge din urmă şi blochează şut atacantului.

Minutul 48: Ocazie mare pentru Sepsi, acelaşi Aganovic are execuţie foarte bună din afara careului, dar mingea este deviată salvator de Bancu.

Minutul 46: A început a doua repriză!

Minutul 45+3: Final de primă repriză!

Minutul 45+1: Ocazie uriaşă pentru Sepsi, Aganovic rămâne singur cu Pigliacelli, dar italianul parează şi îşi ţine echipa în joc.

Minutul 45: Nicolae Păun vede şi el cartonaşul galben. 

Minutul 43: Andrei Ivan vede primul avertisment al partidei.

Minutul 22: Ocazie imensă pentru U. Craiova, Vătăjelu centrază perfect în careu, dar Ivan are o lovitură de cap imprecisă şi dă pe lângă poartă. 

Minutul 14: Ocazie bună pentru olteni, Ivan are o execuţie din afara careului, dar mingea trece puţin peste poarta apărată de Niczuly.

Minutul 9: Ocazie mare pentru Craiova, Creţu loveşte bara transversală, după o lovitură de cap puternică.

Minutul 1: A început partida!


Cele două au făcut un meci spectaculos în tur, la Sfântul Gheorghe, unde Sepsi s-a impus pe final, cu 2-1, graţie reuşitei lui Golofca. Calificare nu este jucată, iar totul depinde de partida de joi, de pe ”Ion Oblemenco”, unde oltenii sunt obligaţi să câştige. În cazul în care va fi egalitate la general, după primele 90 de minute, se va merge în prelungiri, iar apoi la lovituri de departajare. 

În ultimele 5 meciuri în campionat, cele două echipe au acelaşi bilanţ, de 4 victorii şi o înfrângere, dar trebuie să ţinem cont de faptul că Universitatea Craiova se află în play-off, în timp ce echipa antrenată de Bergodi se află în play-out.

Oltenii lui Laurenţiu Reghcampf nu au reuşit să o învingă pe Sepsi în ultimele 6 dueluri. Echipa din Sfântul Gheorghe are 3 victorii şi 3 egaluri în ultimele 6 partide disputate cu ei. Universitatea Craiova vine după un insucces acasă, cu FCSB, care i-a spulberat orice şansă la locul 2, în timp ce Sepsi vine după o victorie obţinută cu greu în faţa Chindiei.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele