Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO ǀ Unirea Slobozia a condus Concordia Chiajna până în minutul 90! Echipa lui Ianis Zicu a dat lovitura pe final: 1-1

Liga II Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20694197/1/unirea-slobozia.jpg

Unirea Slobozia a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor.

  • Au marcat Bolohan ’45 pentru gazde şi Codrea ’90 pentru Concordia.

Partida CSA Steaua – Universitatea Cluj are loc tot miercuri. Meciul Hermannstadt – Petrolul se va disputa joi.

Clasament: 1. Petrolul – 58 de puncte, 2. Hermannstadt – 56, 3. Universitatea Cluj – 54, 4. CSA Steaua – 46, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 40.


Ştirea înainte de meci

Unirea Slobozia – Concordia Chiajna, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2, se dispută azi, de la 16:30 şi e LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. În turul grupei pentru promovare scorul a fost 1-0 pentru ilfoveni.

Unirea Slobozia a câştigat, surprinzător, meciul din runda trecută, cu Universitatea Cluj, pe Cluj Arena, cu scorul de 2-1. Însă, de partea cealaltă, Concordia Chiajna a cedat cu 1-3 pe terenul formaţiei FC Hermannstadt.

Înainte de startul rundei, Unirea Slobozia e pe locul 6, cu 39 de puncte, în timp ce Concordia Chiajna e pe locul 5, cu 40 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele