Ultima oră
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători

VIDEO | Unirea Slobozia - Gloria Buzău 1-1! Gazdele au egalat pe final

Liga II Publicat pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21555652/2/afc-unirea-04-slobozia-gloria-buzau-liga-2-casa-pariurilor-play-off-14-04-2024.jpg

Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Gloria Buzău, în etapa a patra din Liga II.

Pentru Unirea a marcat Afalna (82).

Golul echipei din Buzău a fost marcat de Chica-Rosa, în minutul 47.

În clasament, Unirea Slobozia este pe primul loc, cu 47 de puncte, iar Buzău este pe 5, cu 38 de puncte.

Unirea Slobozia - Gloria Buzău, 1-1, în direct la Prima Sport 1

Minutul 82. Goooollll Unirea Slobozia! Execuţie de senzaţie a lui Afalna, care şutează superb cu exteriorul, iar mingea se opreşte direct în vinclul porţii lui Greab!

Minutul 47. Goooollll Gloria Buzău! Perianu îl lansează pe poziţie viitoare pe Chică-Roşa, care îl învinge pe portarul Rusu!

Minutul 46. Şutul lui Afalna este respins de Greab, iar Purice nu reuşeşte să ajungă la balon pentru a-l trimite în poartă!

Minutul 9. Ocazie pentru Unirea Slobozia! Ionuţ Coadă caută vinclul porţii, însă portarul Greab are un reflex de zile mari şi respinge!

Minutul 1. A început partida!

____________________________________________________________________

Unirea Slobozia vine după înfrângerea din etapa trecută, scor 1-0, în faţa Corvinului Hunedoara şi se află pe primul loc în Liga 2, cu o partidă în plus faţă de Şelimbăr, aflată pe locul 2, la 3 puncte distanţă.

De cealaltă parte, Gloria Buzău se află pe locul 5 în play-off ligii secunde, după ce a obţinut două egaluri în primele două partide. Buzoienii vin după 1-1 în faţa lui CS Mioveni şi se află la 10 „lungimi” de adversara din acestă etapă.

Ultimul duel dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria Gloriei Buzău cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele