Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga

VIDEO | Universitatea Craiova - Dinamo 1-0. ”Câinii” joacă curajos, dar pierd din nou

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21379589/2/universitatea-craiova-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-11-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul extrem de repede, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă.

Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

VIDEO | Universitatea Craiova - Dinamo 1-0 (Danciu 5), în direct, pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Raul Silva, Bancu (cpt.) – Al. Creţu, Kurtic – Danciu, Ivan, Mitriţă – Koljic
  • Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves (cpt.), Homawoo, Amzăr – N. Roşu, Larrucea, Ilic – Ghezali, Abdallah, Bani

Minutul 90+10: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 1-0.

Minutul 84: Dinamo înscrie după o fază fixă. Dar reuşita este anulată, pentru un henţ la Abdallah.

Partida a fost întreruptă câteva minute, din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate de fanii olteni. Pompierii au intervenit prompt.

Minutul 47: Mitriţă reia peste poartă din întoarcere.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 34: Abdallah primeşte o minge cadou de la un adversar însă reia în portar. Pe respingere balonul revine la Ghezali, dar Popescu salvează din nou.

Minutul 5: GOL Universitatea Craiova! Danciu profită de lipsa lui Amzăr de reacţie şi reia din 5 metri un balon centrat.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Universitatea Craiova şi Dinamo îşi dau întâlnire, astăzi, de la 16:00. Partida este în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport.ro, unde se vor vedea toate fazele importante din meci. 

Universitatea Craiova este din nou departe de obiectivul pe care şi-l setează în fiecare sezon. Oltenii visează la titlu, dar în acest moment sunt pe locul 5 în clasament, cu 23 de puncte. 

În tabăra opusă, Dinamo are probleme şi riscă să nu se salveze de la retrogradare în acest sezon. Echipa lui Ovidiu Burcă este pe locul 15, cu doar 10 puncte. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele