Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO ǀ Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1. Derby-ul Băniei se termină indecis

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21369913/2/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-4-11-2023.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul Olteniei, contra celor de la Universitatea Craiova, în etapa a 15-a din Superligă.

La derby-ul oltenesc a fost prezent şi antrenorul bulgar Ivailo Petev, tehnicianul care va prelua pe Universitatea Craiova, urmând să-l înlocuiască pe Corneliu Papură.

În minutul 20, Bahassa şi Sidibe au supus poarta lui Laurenţiu Popescu unui adevărat asediu, dar portarul gazdelor a fost la înălţime. Echipa lui Papură a deschis scorul în minutul 29, când Gurău nu a avut reacţie la reluarea lui Căpăţână din careu şi gazdele au condus cu 1-0 la pauză. Oaspeţii au egalat în minutul 63, prin Aurelian Chiţu, care a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Sidibe. FCU a rămas în zece oameni din minutul 77, când a fost eliminat Andrea Padula, pentru două galbene primite.

Laurenţiu Popescu a mai salvat odată, în minutul 90+6, la capul lui Blănuţă şi s-a încheiat 1-1. Universitatea Craiova are 23 de puncte, aflându-se pe locul 4, în timp ce FCU ocupă locul 12, cu 15 puncte.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1 (Căpăţână 29 / Chiţu 62), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Al. Creţu, Mateiu, Căpăţână – Danciu, A. Ivan, Al. Mitriţă
  • FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Vl. Achim, Van Durmen – Sidibe, A. Chiţu, Bahassa – Blănuţă

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 76: Padula comite un gest stupid şi cere galben pentru un adversar. Cel avertizat însă este el, iar FCU Craiova termnă cu un om în minus.

Minutul 62: GOL FCU Craiova! Sidibe centrează cu fentă, iar Chiţu se înalţă perfect şi reia plasat cu capul.

Minutul 54: Mitriţă îl lansează pe Ivan. Acesta pătrunde şi trage în bară.

Minutul 45+3: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 29: GOL Universitatea Craiova! Creţu vine în viteză din flanc, apoi revine la mingea respinsă în primă fază de Van Durmen şi scoate pentru Căpăţână, care reia perfect.

Minutul 19: Popescu salvează la execuţia lui Bahassa din afara careului.

Minutul 10: Sidibe trage din marginea careului pe direcţia lui Popescu.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

După două înfrângeri consecutive în campionat, Universitatea Craiova ocupă locul 4 cu 22 de puncte, la mare distanţă de lidera FCSB (31 de puncte) şi cu un avans de doar două ”lungimi” faţă de poziţia a 7-a de play-out, ocupată de campioana en-titre Farul Constanţa.

De cealaltă parte, FC ”U” Craiova se află pe locul 13 de baraj cu doar 14 puncte şi o formă foarte slabă: trei eşecuri şi două egaluri în ultimele 5 partide disputate în Superliga României.

Sezonul trecut cele două mari rivale din Bănie şi-au împărţit victoriile după cum urmează: FC ”U” Craiova – Universitatea Craiova 1-2 (turul sezonului regular) şi Universitatea Craiova – FC ”U” Craiova 0-2 (returul sezonului regular).  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri