Ultima oră
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri

VIDEO | Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 0-0. Oltenii au ratat nepermis de mult

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21264012/3/universitatea-craiova-otelul-galati-superliga-superbet-24-07-2023.jpg

Oţelul Galaţi a reuşit să încheie surprinzător la egalitate în deplasare, scor 0-0, în compania formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a doua a Superligii.

Craiovenii au dominat prima repriză a meciului din Bănie, când au trimis de trei ori în bară, fără să reuşească să deschidă scorul. A fost, mai întâi, Andrei Ivan, care a lovit bara în minutul 15. A urmat bara lui Căpăţână, lovitură de cap la centrarea lui Mitriţă în minutul 41, iar în minutul 45+1 Mitriţă a executat o lovitură liberă direct în bara transversală.

Craiova a fost periculoasă şi în repriza secundă, ratând o ocazie uriaşă prin Mitriţă, în minutul 71, când portarul oaspeţilor, Stoian, a avut o intervenţie formidabilă. În minutul 80 gălăţeanii au trecut pe lângă deschiderea scorului, la o minge trimisă spre propria poartă de Căpăţână, salvată in extremis de pe linia porţii de Bancu.

VIDEO | Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 0-0, pe Prima Sport 2 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Borţa, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu - Căpăţînă, Screciu - Işfan, M. Danciu, Al. Mitriţă - A. Ivan
  • Oţelul: R. Stoian - Zhelev, Yabre, C. Ghiocel, D. Panait - Cisotti, A. Lopez, S. Teles - Al. Pop, Fatai, Bodişteanu

Minutul 90+9: Fluier final! Se termină 0-0!

Minutul 71: Mitriţă scapă singur cu Stoian, dar portarul celor de la Oţelul reuşeşte să blocheze mingea, iar Rus respinge apoi de pe linia porţii.

Minutul 45+5: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+2: Fatai se desprinde de lângă Zajkov, dar reia pe lângă poartă din 3 metri o minge centrată din flancul drept.

Minutul 45+1: A treia bară a gazdelor! Mitriţă nu reuşeşte să înscrie din lovitură liberă.

Minutul 41: Mitriţă execută un corner cu efect. Căpăţînă se înalţă bine de lâng un adversar, dar reia în bară cu capul.

Minutul 38: Ocazie uriaşă irosită de Andrei Ivan! Stoian respinge defectuos, dar se revine rapid şi îl blochează execuţia jucătorului Craiovei din 5 metri!

Minutul 32: Lopez reia din lovitură liberă de la 22 de metri puţin peste poartă.

Minutul 17: Ivan este din nou periculos. Jucătorul Craiovei încearcă o execuţie de fineţe, dar mingea nu prinde cadrul porţii.

Minutul 15: Ivan este lansat foarte bine dintre linii, dar şutul său loveşte stâlpul porţii lui Stoican.

Minutul 12: Mitriţă lasă elegant pentru Danciu, care trage în forţă pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Universitatea Craiova a început bine Superliga. Oltenii s-au impus în faţa lui Dinamo, scor 2-0. Mitriţa a revenit în Bănie şi pare unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă. Ca în fiecare an, echipa lui Mihai Rotaru îşi propune câştigarea campionatului. 

În tabăra opusă, Oţelul Galaţi a debutat cu un egal în Superligă, scor 1-1, cu UTA Arad. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele