Ultima oră
Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României
Lovitură dură încasată de Rapid chiar înaintea partidei cu Sepsi! Decizia luată de galerie Lovitură dură încasată de Rapid chiar înaintea partidei cu Sepsi! Decizia luată de galerie
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”

VIDEO | Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti 1-3. ”Lupii galbeni” s-au distrat cu defensiva oltenilor

Superliga Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21352186/2/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Oltenii au avut un penalti transformat de Kurtic, în minutul 74, iar ploieştenii au marcat în minutul 77, prin Grozav, dar după aproape 6 minute de aşteptare a deciziei VAR, golul a fost anulat pentru offside. Petrolul a închis însă tabela în minutul 90+1, prin golul lui Marian Huja, revenit pe teren după aproape un an de absenţă din cauza accidentării.

Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti 1-3 (Kurtic 74-penalty / Musi 58, Grozav 70, Huja 90+1), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova:  L. Popescu - Fl. Borţa, Screciu, Raul Silva, Ndong - Danciu, Kurtic, Lyes Houri - Roguljic, Markovic, Al. Mitriţă
  • Petrolul: Zima - Dumitriu, Meijers, Papp, P. Justiniano - Doua, T. Seto, S. Hanca - Jair, Grozav, Musi

Minutul 90+11: Final de meci! Petrolul se impune cu 3-1.

Minutul 90+1: GOL Petrolul! Huja vine la un corner şi reia cu un o execuţie perfect plasată cu capul.

Minutul 77: Grozav înscrie, dar după o lungă analiză var, reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 72: GOL Universitatea Craiova! Justiniano comite un henţ stupid în careu. Kurtic transformă de la punctul cu var cu ceva emoţii, deoarece Zima a ghicit colţul.

Minutul 70: GOL Petrolul! Grozav este lansat şi marchează din poziţie de singur cu portarul, după ce a scăpat nepermis de uşor din marcaj.

Minutul 69: Meijiers ia o acţiune din propriul careu pe cont propriu şi trece nepermis de uşor de Screciu, dar este altruist şi portarul Popescu parează.

Minutul 64: Doua reia din prima de la 20 de metri puţin peste poartă.

Minutul 58: GOL Petrolul! Dumitriu centrează pe 5 metri de unde Musi apare la sacrificiu şi reia.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 32: Arbitrul lasă bine avantaj la o acţiune tehnică a lui Mitriţă, care nu prinde cadrul porţii.

Minutul 8: Silva reia cu capul după un corner puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

U. Craiova vine după egalul, scor 0-0, cu FC Voluntari din etapa trecută şi se află pe locul 4 în clasamentul Superligii. Oltenii sunt neînvinşi de cinci meciuri, dar jocul nu este la nivelul aşteptărilor, lucru ce se vede şi din faptul că se află la 7 ”lungimi” de prima clasată, FCSB.

De cealaltă parte, Petrolul este una dintre surprizele acestui start de sezon şi vine după egalul din etapa trecută (0-0) din meciul cu UTA. ”Lupii Galbeni” se află pe poziţia a 7-a în clasament şi a luat o opţiune serioasă la terminarea pe un loc de paly-off.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul regulat, din stagiunea trecută, şi s-a încheiat cu victoria lui U. Craiova cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele