Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | UTA Arad - CS Mioveni 1-2. Victorie mare pentru Dică, adusă de marocanul Benchaib

Superliga Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20994397/1/pet-uta.jpg


Nicolae Dică a mai făcut un pas spre evitarea retrogradării. CS Mioveni a învins UTA, scor 2-1, la Arad, în direct la Prima Sport 2, şi s-a apropiat la doar cinci puncte de echipa antrenată de Laszlo Balint.
 
Marocanul Benchaib, în minutele 9 şi 45, a oferit un avantaj important gazdelor, iar Milosevic, în minutul 81, a redus diferenţa.
 
În urma victoriei, a doua consecutivă, CS Mioveni ajunge la 15 puncte, dar rămâne lanterna roşie a SuperLigii. Totuşi, argeşenii mai au doar cinci lungimi până la UTA, ocupanta poziţiei a 15-a, şi şapte până la Chindia. Etapa viitoare se joacă Chindia - UTA şi CS Mioveni - Sepsi.

UTA Arad - CS Mioveni 1-2 (Milosevic 81 / Benchaib 9, pen. 45)

  • UTA ARAD: Iacob - Vukcevic, Chindriş, Benga, Hoxhallari - Pop, Batha, Cascini - Keşeru, Ubbink, Postolachi
  • REZERVE: Balauru, Stahl, Marrone, Dobrescu, Erico, Anton, Barbosa, Milosevic, Benzar
  •  
  • CS MIOVENI: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea - Panait, Lixandru - Antal, Benchaib, Carnat - Rusu
  • REZERVE: Croitoru, Brent, Balaur, Rădescu, Coşereanu, Toma, Diallo, Buziuc, Mboumbouni
Minutul 90: Partida va fi prelungită cu şapte minute.

Minutul 83: Diallo are o execuţie frumoasă, dar ratează de puţin vinclul porţii lui Iacob.

Minutul 81: GOL UTA! Postolachi reuşeşte cumva să întoarcă mingea într-o zonă periculoasă, iar rezerva Milosevic reduce diferenţa cu un şut violent, din câţiva metri.



Minutul 71: Dică mută cu Mboumbouni şi Diallo pentru Benchaib şi Lixandru.

Minutul 64: Willy Barbosa, noul decar al celor de la UTA, reuşeşte două driblinguri interesante, apoi şutul său e deviat în corner.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu Milosevic şi Benzar în locurile lui Ubbink şi Vukcevic, la gazde.

Minutul 45: GOL CS MIOVENI! Hoxhallari îl faultează în careu pe Sno, Andrei Moroiţă dictează penalty fără să stea pe gânduri, iar Benchaib transformă elegant pentru dublă şi 2-0!



Minutul 40: Ubbink vrea un şut de la distanţă, însă ratează cu mult ţinta.

Minutul 34: Ubbink pleacă pe un contraatac, dar încetineşte acţiunea şi îi permite lui Scarlatache să-l blocheze şutul.
 
Minutul 30: CS Mioveni alternează momentele de posesie şi presing cu cele în defensivă, în care cedează balonul unui adversar fără potenţă pe fază de atac.

Minutul 9: GOL CS MIOVENI! O fază la care gazdele cer fault la portar e urmată de o acţiune frumoasă a marocanului Benchaib, care înscrie cu un şut la colţul lung. Momentul e revăzut în camera VAR, unde se consideră că Bogdan Rusu nu l-a faultat pe Florin Iacob, iar reuşita e validată de centralul Andrei Moroiţă.



Minutul 2: Şansă a gazdelor. UTA scapă pe un atac trei contra doi, Postolachi ajunge în poziţie de finalizare, dar şutul său e blocat foarte bine de către Sno.



14:30: Start joc!

În ce priveşte precedenta confruntare dintre cele două echipe, UTA a câştigat la scor în Cupă, 3-0, în deplasare. Anterior, arădenii obţinuseră o remiză, 1-1, în campionat, tot în deplasare.
 
Înaintea meciului direct, ambele echipe se află pe locuri direct retrogradabile. UTA este penultima şi are 20 de puncte, în timp ce CS Mioveni rămâne pe locul 16, ultimul în clasament, cu doar 12 puncte.
 
Partida dintre UTA şi CS Mioveni se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30, şi va di transmisă în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele