Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO ǀ FCSB, de nerecunoscut contra celor de la UTA Arad, într-un meci în care atacul nu a funcţionat aproape deloc

FCSB Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041273/2/uta-arad-fcsb-superliga-superbet-05-03-2023.jpg

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

VIDEO ǀ UTA Arad - FCSB 3-1 (Tamm 14-autogol, Postolachi 64, Ubbink 78 / Coman 18), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele des start:

  • UTA: Kucher - Batha, Erico, Benga (cpt.), Abeid - Ubbink, Cascini, Roger - R. Pop, Milosevic, Otele
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu

Minutul 90+9: Fluier final! UTA se impune cu 3-1.

Minutul 78: GOL UTA! Tânărul Rareş Pop păcăleşte defensiva adversă şi centrează la Ubbink, care îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 64: GOL UTA! Laszlo Balint mută foarte inspirat! Batha îl lansează foarte bine pe noul intrat Postolachi, care păcăleşte defensiva adversă şi marchează cu un şut din interiorul careului.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+3: Şansă mare irosită de FCSB! Kucher intervine providenţial la execuţia lui Miculescu.

Minutul 24: Olaru este lansat singur cu portarul, dar alege să paseze la Miculescu. Roger intervine salvator şi respinge în corner.

Minutul 18: GOL FCSB! Florinel Coman restabileşte egalitatea rapid, cu un şut superb fără preluare, ce s-a dus în vinclu.

Minutul 14: GOL UTA! Otele pătrunde în careu din flanc, Tamm încearcă să respingă, dar deviază în proprie poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

UTA a pierdut pe terenul CFR-ului, scor 1-2, la capătul unei confruntări strânse şi cu foarte multe probleme de arbitraj, fiind probleme şi din cauza celor din camera VAR. De partea cealaltă, FCSB a trecut la scor de Petrolul, cu 4-1.

Ultima partidă directă, UTA – FCSB, a avut loc în octombrie, în Cupa României, la Arad, când scorul a fost 2-2. Anterior, tot în octombrie, pe Arena Naţională, în campionat, FCSB s-a impus la limită, scor 2-1.

UTA, decimată pentru meciul cu FCSB

FCSB a intrat într-o serie excelentă de rezultate, iar următorul meci din Superliga va fi duminică, contra celor de la UTA Arad, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Alexandru Meszar a declarat că arădenii au probleme mari de lot pentru meciul cu vicecampioana României. Vor lipsi din apărare patru jucători: Romario Benzar, Marko Vukcevic, Erion Hoxhallari şi Andrei Chindriş.

”Noi am suferit mult, am pierdut patru jucători, care sunt foarte importanţi pentru noi.

Romario Benzar e accidentat de săptămâna trecută, de la meciul cu Farul, Vukcevic aţi văzut ce a păţit şi nu ştim dacă mai putem să ne bazăm pe el în viitorul apropiat.

Hoxhallari a luat al patrulea galben şi Chindriş a luat al patrulea galben. Deci din linia de fund, o să avem cu patru jucători mai puţini la meciul cu FCSB. Putem spune că e măcel!

Ne bucurăm că vom juca cu stadionul plin meciul, avem o responsabilitate mare, şi e păcat pentru că acest public minunat suferă. Nu avem arme! Noi facem comunicate pe care nu le citeşte nimeni”
, a declarat Meszar, pentru Fanatik.

Cine va reprezenta FCSB la conferinţele de presă

Antrenorul FCSB-ului în acte, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul, că va demisiona! Vestea a fost una total surprinzătoare, nimic neducând cu gândul la un astfel de moment, mai ales că gruparea bucureşteană a avut evoluţii bune în SuperLiga României în ultimele dueluri.

Cei de la GSP.ro scriu că în contextul în care Mihai Pintilii este suspendat, la conferinţele de presă şi la flash-interviuri va veni Lucian Filip (32 de ani), care ocupă funcţia de preparator fizic la vicecampioana României. Acesta a fost nevoit să îşi încheie prematur cariera de jucător, din cauza unei accidentări severe.

Filip este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a câştigat titlul cu FCSB de trei ori. Mai are în palmares două trofee ale Cupei României, doua trofee ale Cupei Ligii şi o Supercupă a României.

Echipele probabile:

  • UTA (4-2-3-1): Kucher - Abeid, Benga, Erico, Dobrescu - P. Anton, Batha - M. Pop, Ubbink, Otele - Milosevic
  • Rezerve: Dr. Balauru, Cascini, Willie, Roger, Postolachi, Paşcalău, Stahl, Isac, Marrone
  • Antrenor: Laszlo Balint
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Radaslavescu, Cordea
  • Absenţi: Andrea Compagno (suspendat), Ionuţ Panţîru (accidentat).
  • Antrenor: Mihai Pintilii
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele