adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

VIDEO | Valentin Gheorghe a plecat spre noua echipă. ”Am căutat-o şi am văzut că e ce trebuie”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20756434/2/gheorghe.png

Valentin Gheorghe (25 de ani) pleacă de la FCSB! Mijlocaşul ofensiv a fost cedat de Gigi Becali în Turcia, la nou-promovata Umraniyespor, echipă care-l poate cumpăra definitiv la mijlocul sezonului 2022/2023.

Mijlocaşul a vorbit despre despărţirea de FCSB şi a punctat faptul că transferul s-a desfăşurat foarte repede. El a dezvăluit că nu ştia nimic despre noua sa echipă înainte să semneze, dar s-a documentat de pe internet şi a văzut că este o oportunitate pentru cariera sa.

”Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, (n.r. dacă ştia ceva despre noua echipă) am căutat-o şi am văzut că e ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine.

Da, sper, este un campionat mai puternic, pretenţiile şi acolo sunt mari, chiar dacă e o nou promovat. Am înţeles că vor să-şi facă o echipă destul de bună pt evitarea retrogradării, sper să facem o figură frumoasă, sper să evităm retrogradarea şi cu siguranţă îmi doresc să fiu în vederile selecţionerului”,
a spus Gheorghe, la plecarea spre Turcia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri