Ultima oră
Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni” Final de sezon pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. ”E dezamăgitor că nu am putut reveni”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”
Gigi Becali s-a săturat şi a distrus doi titulari de la FCSB, după eşecul cu Oţelul: ”Ăla, săracul, mort!”
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB

VIDEO | Valentin Gheorghe a plecat spre noua echipă. ”Am căutat-o şi am văzut că e ce trebuie”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20756434/2/gheorghe.png

Valentin Gheorghe (25 de ani) pleacă de la FCSB! Mijlocaşul ofensiv a fost cedat de Gigi Becali în Turcia, la nou-promovata Umraniyespor, echipă care-l poate cumpăra definitiv la mijlocul sezonului 2022/2023.

Mijlocaşul a vorbit despre despărţirea de FCSB şi a punctat faptul că transferul s-a desfăşurat foarte repede. El a dezvăluit că nu ştia nimic despre noua sa echipă înainte să semneze, dar s-a documentat de pe internet şi a văzut că este o oportunitate pentru cariera sa.

”Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, (n.r. dacă ştia ceva despre noua echipă) am căutat-o şi am văzut că e ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine.

Da, sper, este un campionat mai puternic, pretenţiile şi acolo sunt mari, chiar dacă e o nou promovat. Am înţeles că vor să-şi facă o echipă destul de bună pt evitarea retrogradării, sper să facem o figură frumoasă, sper să evităm retrogradarea şi cu siguranţă îmi doresc să fiu în vederile selecţionerului”,
a spus Gheorghe, la plecarea spre Turcia.

 

mail-share icon Email
viewscnt