Ultima oră
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult” VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

VIDEO | Verdictul lui Edi Iordănescu după ce Florinel Coman şi Ianis Hagi au revenit la naţională: ”Va veni cu maximă responsabilitate!”

Echipa nationala Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

Selecţionerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj înaintea meciurilor României cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile CE-2024.

În primele partide preliminare, selecţionerul a decis ca Ianis Hagi să nu fie convocat, iar în acest moment a început un întreg scandal, Gică Hagi fiind derenjat că s-a decis să nu se conteze pe fiul său. 

Atât Florinel Coman, cât şi Iani Hagi, au revenit la naţională, iar Edi Iordănescu a dezvăluit ce aşteptări are de la el. 

”Va veni cu maximă responsabilitate!”

”Înainte de orice, vreau ca orice jucător care va fi folosit să se pună în slujba echipei şi să dea tot ce are mai bun. Nu aş vrea să mă raportez doar la anumite nume. Sigur că sunt nişte reveniri şi aşteptam de mult să vină, dar cred că fiecare dintre ei va veni cu maximă responsabilitate şi entuziasm.

De altfel, aştept de la ei ce aştept de la fiecare jucător în parte, să aducă un plus de valoare, ambiţie, orgoliu, personalitate. Sunt elemente care sunt capitale pentru a face performanţă. Avem nevoie de grup, ca băieţii să pună ce au mai bun în slujba echipei.

Cred că putem ieşi bine din această dublă, vrem să obţinem cât mai mult din aceste două meciuri. Am acum un grup de jucători mult schimbat în bine, suntem pe drumul cel bun!”, a declarat Iordănescu jr., într-un interviu pentru FRF TV.

Meciurile au loc după următorul program:

Vineri, 16 iunie, ora 21:45, stadion Fadil Vokrri (Pristina): KOSOVO – ROMÂNIA

Luni, 19 iunie, ora 21:45, Swissporarena (Lucerna): ELVEŢIA – ROMÂNIA

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri