Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | Victorie categorică pentru Hermannstadt în Liga 2: scor 6-0 cu Dunărea Călăraşi

Liga II Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20619182/7/concordia-chiajna-afc-hermannstadt-liga-2-casa-pariurilor-3-12-2021.jpg

Formaţia Hermannstadt a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii a 2-a.

  • Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Golurile au fost marcate de Biceanu ’13, Paraschiv ’24, Petrescu ’55, Buhăcianu ’69, ’71 şi Alhassan ’78.

Hermannstadt ocupă locul doi în clasament, cu 38 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul Petrolul. Dunărea Călăraşi este pe 18, cu 7 puncte.

1-0

2-0

3-0

4-0

5-0

6-0

Partida Universitatea Cluj – Confordia Chiajna este programată luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele