Ultima oră
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

VIDEO | Viitorul - Sepsi 0-3. Au intrat elevii lui Hagi în vacanţă? Covăsnenii se distrează la Ovidiu şi se îndepărtează de locul de baraj

Farul Constanta Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Sepsi OSK a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, FC Viitorul, în etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1, într-un meci transmis în direct pe Look Plus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19438548/7/rps1430.jpg

Carnat, cu o dublă, şi Ştefănescu au semnat reuşitele covăsnenilor, care şi-au asigurat victoria încă din prima jumătate de oră a întâlnirii de la Ovidiu, în faţa unei echipe a lui Hagi care nu a tras nici măcar un şut pe poartă.

În urma acestui succes, Sepsi acumulează 31 de puncte şi se distanţează la cinci lungimi de locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi, cu câte două meciuri rămase de disputat pentru ambele echipe. Dinamo, echipa aflată pe penultimul loc, are 21 de puncte şi şapte partide rămase de jucat, astfel că o serie bună a "câinilor" în acest final de sezon poate da toate calculele peste cap. Viitorul este lider autoritar în play-out, cu 43 de puncte.

VIDEO Viitorul - Sepsi 0-3 (Carnat 8, 32, Ştefănescu 16)

Echipele de start:

VIITORUL (4-3-3): Căbuz - Mladen, Ghiţă, Artean, Dussaut - Ciobanu, Iacob, Achim - Ganea, Rivaldinho, Chiţu
REZERVE: Tordai, Căpuşă, Casap, Călin, Sima, Vlad, Lazăr, Dulca, Bodişteanu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

SEPSI (4-3-3): Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Tincu, Ştefan - Kovacs, Deaconu - Ştefănescu, I. Fulop, Carnat - Safranko
REZERVE: Fejer, Celea, Karanovic, Andrezly, Achahbar, Grassano, Fulop, Dragomir
ANTRENOR: Leo Grozavu

Final. Viitorul - Sepsi 0-3.

Pauză la Ovidiu: Viitorul - Sepsi 0-3. Echipa lui Hagi nu a mai fost condusă cu 3-0 la pauză de opt ani, de la eşecul cu FCSB, scor 0-4.

Min. 32: Sepsi se desprinde la 3-0. Carnat reuşeşte dubla, cu un şut din interiorul careului, iar Gică Hagi e un car de nervi pe margine.

Min. 16: GOOOL Sepsi! Acelaşi Safranko l-a găsit excelent pe Ştefănescu, în partea stângă, care a dus scorul la 2-0, cu un şut puternic din unghi, la care Căbuz nu a avut nicio şansă.

Min. 8: GOOOL Sepsi! Sebastian Mladen, fundaşul Viitorului, a comis o greşeală de amator şi i-a trimis mingea lui Safranko, în apropiere porţii, iar atacantul slovac l-a servit pe Carnat, care a îndeplinit o simplă formalitate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele