Ultima oră
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap
A pus tunurile pe defensiva Rapidului, după înfrângerea cu Sepsi „Cum să câştigi un meci când te aperi în halul ăsta!” | EXCLUSIV A pus tunurile pe defensiva Rapidului, după înfrângerea cu Sepsi „Cum să câştigi un meci când te aperi în halul ăsta!” | EXCLUSIV
VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid

VIDEO | Voluntari - FCU Craiova 0-1. Tânărul Blănuţă, decisiv, la capătul unei faze spectaculoase creată de Sidibe

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21420641/2/fcu-vol.jpg

FCU Craiova a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii.

Oltenii au marcat în minutul 21, prin Aurelian Chiţu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. După două minute, ilfovenii au replicat prin Armaş, care a deviat în plasă un balon, dar şi acest gol a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Craiovenii au reuşit, totuşi, să deschidă scorul în minutul 37, când Sidibe a centrat în careu, Bauza a prelungit şi Blănuţă a înscris.

Până la final nu s-au mai consemnat ocazii mari de gol, ilfovenii nu au putut egala şi FCU Craiova s-a impus la limită, 1-0.

Echipa lui Constantino este pe locul 10 în campionat, cu 24 de puncte, iar FC Voluntari ocupă poziţia a 11-a, cu acelaşi număr de puncte, 24.

VIDEO | Voluntari - FCU Craiova 0-1 (Blănuţă 37), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Voluntari: J. Fernandez – Paz, Matricardi, Armaş – Carnar, Raţa, Crepulja, D. Andrei, Aliji – Nemec, Florea
  • FCU Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Van Durmen – Sidibe, Bauza, Chiţu – Blănuţă

Minutul 90+5: Final de meci! FCU Craiova câştigă, scor 1-0.

Minutul 78: Dumiter câştigă duelul la aerian cu Lacroix şi reia cu capul, însă Gurău parează.

Minutul 45+3: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 37: GOL FCU Craiova! Sidibe îl păcăleşte pe Aliji şi centrează în careu. Blănuţă reacţionează la o minge respinsă şi deschide scorul.

Minutul 23: Mingea trimistă din corner este scăpată incredibil de Gurău, iar Armaş trimite în poartă. Golul este analizat însă şi anulat la VAR.

Minutul 22: Matricardi reia din voleu, însă Gurău scoate spectaculos în corner.

Minutul 20: Chiţu reia spectaculos din prima de la 10 metri. Reuşita este anulată corect, pentru offside la Sidibe, cel care a pasat.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------------------

După 19 partide, FC Voluntari se află pe locul 10 în clasament, cu 24 de puncte. Clasamentul este atât de echilibrat încât ilfovenii sunt la patru puncte de locul şase, cel care duce în play-off şi la trei de FCU Craiova, adversara de astăzi care se află pe loc de baraj.

Oltenii au 21 de puncte după 19 etape şi sunt clasaţi pe poziţia a 14-a.

Ultimele patru dueluri au fost foarte spectaculoase, marcându-se nu mai puţin de 19 goluri! Unul din cele patru meciuri au avut loc în primul baraj pentru Conference League din sezonul precedent. După ce FCU Craiova avea 3-0 în minutul 77, Aliji a redus din diferenţă, iar după ilfovenii au mai punctat de două ori în inferioritate numerică.

Până la urmă, oltenii s-au impus la loviturile de departajare cu scorul de 5-4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele