Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

VIDEO ǀ Voluntari – Hermannstadt 1-1. Play-out-ul debutează cu o remiză convenabilă pentru ambele echipe

FC Voluntari Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21059026/2/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-17-03-2023.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia sibiană FC Hermannstadt, în primul meci din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul la Voluntari, prin Damaşcan, în minutul 30, care a primit o pasă de la Ricardinho. Egalarea a venit în minutul 69, când Silviu Balaure a şutat din careu.

VIDEO ǀ Voluntari – Hermannstadt 1-1 (Damaşcan 30 / Balaure 69), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - M. Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Raţă, Aliji - Nemec, Damaşcan
  • Hermannstadt: Letica - Medina, Bejan, I. Stoica, Issah - Balaure, Biceanu, S. Mino, C. Popescu - G. Iancu, D. Paraschiv

Minutul 90+5: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 69: GOL Hermannstadt! Mingea curge prin interiorul careului gazdelor şi ajunge în cele din urmă la Balaure, care egalează cu un şut în forţă.

Minutul 56: Lopes este lansat foarte bine. Jucătorul celor de la Voluntari pătrunde în careu, dar trage în Letica din unghi.

Minutul 45+1: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL Voluntari! Ricardinho pătrunde excelent prin defensiva adversă şi scoate la Damaşcan, care are timp să mute minge de pe stângul pe dreptul şi deschide scorul, cu o execuţie din interiorul careului, fără replică pentru Letica.

Minutul 28: Matricardi reia moale cu capul din 4 metri, după un corner.

Minutul 8: Popescu trage din interiorul careului, mingea prinde efect, dar Popa prinde fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

În acelaşi timp, cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Voluntari începe play-out-ul de pe locul 10 (4 din grupa de retrogradare), cu 17 puncte, fără să beneficieze de rotunjire. De cealaltă parte, Hermannstadt se află pe poziţia a 13-a de baraj pentru supravieţuirea în Superligă (a 7-a din play-out), cu 16 puncte, tot fără să fie avantajată de rotunjire în clasament.

În timpul sezonului regular, cele două echipe şi-au împărţit între ele victoriile după cum urmează: Hermannstadt – Voluntari 2-1 şi Voluntari – Hermannstadt 3-0.

Cum au terminat cele două grupări sezonul regular:

  • FC Voluntari: locul 10, 8 victorii, 10 egaluri, 12 înfrângeri, 28 de goluri marcate, 32 primite, 34 de puncte;
  • FC Hermannstadt: locul 13, 11 victorii, 8 egaluri, 11 înfrângeri, 30 de goluri marcate, 29 de primite, 32 de puncte (cu o penalizare de 9 puncte).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele