Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | Zoria Luhansk - Universitatea Craiova 1-0. Oltenii pierd la limită turul de la Lublin!

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20802280/3/c2g9njvln2jhmjc0njq1ymu3mtawzdy2zdc1yzzimtgxzjq-thumb.jpg

CSU Craiova plecat învinsă de la Lublin, 0-1 cu Zoria Luhanks în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference Leaguea.

Echipa lui Laszlo Balint, venită după 0-1 pe teren propriu cu Rapid, a încercat să controleze prima parte a meciului. Dar ucrainenii au lovit la zece minute după pauză prin Nagnoynyi (minutul 55), gol care a şi stabilit scorul manşei tur.
 
Joia viitoare, CSU Craiova va încerca să răstoarne scorul din tur, calificarea în play-off-ul Conference League 2022/2023 fiind primul obiectiv setat de către patronul Mihai Rotaru.

Zoria Luhansk - CS Universitatea Craiova 1-0 (Nagnoynyi D. 55')

  • Zorya Luhansk: 53. Maţapura - 77. Dancenko, 32. Imerekov, 44. Batagov, 47. Vantuh - 29. Nazarina, 20. Ciurko - 68. Christian, 10. Buleţa, 7. Kabaev - 22. Bezborodko
  • Rezerve: 1. Saputin, 8. Luniov, 14. Hlan, 17. Nagnoini, 19. Alibekov, 21. Mihailenko, 38. Smian, 74. Snurniţin, 91. Alefirenko 
  • Absenţi: 
     
  • CS Universitatea Craiova: Lazar - Căpătînă, Papp, Raul Silva, N. Bancu - Al. Creţu, Mateiu - Hanca, Roguljic, An. Ivan - Koljic 
  • Rezerve: Rusu, Popescu - Vătăjelu, Screciu, Cîmpanu, Baiaram, Rivaldinho, Şt. Vlădoiu. Markovic, Martic, Sala, Danciu 
Minutul 85: Şutul lui Bancu e respins în corner de la colţul scurt.

Minutul 71: Zorya! Buletsa şutează, dar Lazar respinge.

Minutul 64: Screci intră în locul lui Creţu.Minutul 56: GOL ZORYA! Servt din corner, Nagnonynyi deschide scorul.

Minutul 21: Nazaryna şutează de la distanţă, dar ratează ţinta.

Minutul 17: Hanca centrează, Raul Silva reia cu capul din apropierea porţii pe lângă buturi.
 
Minutul 9: Imerekov şutează, dar Papp se opune.
 

20:30: Start joc!

Oltenii au ajuns în această fază, după ce au trecut de albanezii de la Vllaznia, cu 4-1 la general. Cei de la Zorya debutează în acest sezon de cupe europene. Războiul din Ucraina a dus la întreruperea campionatului. Formaţia din Lugansk se afla pe locul 4 în acel moment şi astfel a ajuns în Conference League.

Zorya a pierdut toţi jucătorii străini, dar chiar şi aşa lotul actual este cotat de Transfermarkt la suma de 13.8 milioane de euro, în timp ce Craiova este evaluată la 17.9 milioane de euro, aşadar avem toate premisele pentru o confruntare echilibrată.

Singurul străin rămas la Zorya este antrenorul olandez Patrick van Leeuwen (52 de ani), care mai are contract cu formaţia ucraineană până în 2025.

  • Ultimul meci oficial al adversarilor Universităţii Craiova a fost pe 12 decembrie, în campionat, cu Dinamo Kiev, terminat la egalitate, 1-1
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri