Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Viitoarea destinaţie a lui Leo Messi! Kun Aguero a dezvăluit echipa la care va ajunge campionul mondial

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21032870/2/profimedia-0745570541.jpg

Lionel Messi mai are contract cu PSG până în vara acestui an, iar parizienii îşi doresc să reînnoiască înţelegerea cu argentinianul. Campionul mondial nu a luat încă decizia, dar are mai multe variante.

În ultimele zile s-a speculat că Messi nu ar dori să rămână la campioana Franţei şi una dintre variante ar fi revenirea la Barcelona. Sergio Kun Aguero, bunul prieten al jucătorului de 35 de ani, a dezvălui că Messi i-a în calcul să se întoarcă în Argentina şi să joace pentru Newell's Old Boys, echipa la care ”La Pulga” a început fotbalul.

”Lionel Messi ia în calcul să se întoarcă la Newell's Old Boys după ce contractul cu PSG îi va expira”, a dezvăluit Sergio Aguero, într-un interviu acordat celor de la UOL, citat de cotidianul spaniol Mundo Deportivo.

Messi: ”Mi-ar plăcea să joc în campionatul Argentinei pentru Newell's Old Boys”

Mutarea este plauzibilă, având în vedere că Messi a spus în mai multe rânduri că ar dori să îşi încheie cariera acolo unde a început-o. Concret, argentinianul a vorbit despre asta într-un interviu acordat în 2016.

”Dacă ar fi să mă întorc mâine în Argentina, ceea ce mi-ar plăcea, clubul pentru care aş juca ar fi Newell's. Am mai spus-o şi înainte: nu ştiu când se va întâmpla asta, dacă se va întâmpla asta sau nu.

Dacă stau să mă gândesc, acea zi va veni în câţiva ani, asta dacă voi merge vreodată acolo. Realitatea spune însă că nu ştiu ce se va întâmpla de azi pe mâine, deci nu pot spune sau promite că mă voi întoarce acolo, pentru că nu ar fi corect din partea mea să fac asta.

Pot să vă asigur că mi-ar plăcea să joc în campionatul Argentinei pentru Newell's Old Boys, dar asta depinde de mai multe lucruri”, puncta Lionel Messi, în urmă cu 7 ani, potrivit Bleacher Report.

  • Alături de PSG din august 2021, Lionel Messi a cucerit o dată Ligue 1 şi Supercupa Franţei.
  • Câştigătorul a 7 Baloane de Aur, are 16 goluri şi 14 assist-uri, în 27 de meciuri jucate pentru PSG, în acest sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele