Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

Viorel Hizo a prefaţat finala Cupei României. "Sibiul merită"

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 16:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21592903/1/fc-hermannstadt-farul-constanta-superliga-superbet-10-12-2022.jpg

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi se întâlnesc, astăzi, de la ora 20:30, în finala Cupei României. Duelul de la Sibiu va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Viorel Hizo a prefaţat duelul din această seară. Fostul antrenor a punctat că Oţelul este favorită, dar a menţionat că orice este posibil în meciul de la Sibiu.

De asemenea, Hizo a declarat că un oraş ca Sibiul merită să organizeze o finală de Cupa României. Pentru al doilea an consecutiv, finala Cupei României are loc pe stadionul echipei Hermannstadt.

”Sibiul merită. Avem un stadion frumos, cochet şi sperăm să fie o gazdă bună. Dorinel a jucat la Sibiu, aici s-a afirmat şi a ajuns la echipa naţională de la FC Inter Sibiu. Sunt convins că nimeni de aici nu l-a uitat. 

Dorinel a surprins pe toată lumea cu dârzenia pe care a avut-o. S-a luptat cu toată lumea, a dus Oţelul în prima divizie, iar caracterul echipei îl caracterizează exact pe Dorinel ca jucător. 

Păcat că nu poate să promoveze Corvinul şi au şansa lor. Oţelul e favorită, dar se poate întâmpla orice. Sunt convins că şi Dorinel şi Maxim sunt pregătiţi să ofere un spectacol”, a spus Viorel Hizo, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele