Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Vlad Chiricheş, foarte aproape să se despartă de Sassuolo. Românul ar putea rămâne în Serie A

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20750664/1/us-sassuolo-chiriches.jpg

Vlad Chiricheş (33 de ani) este foarte aproape să plece de la Sassuolo, dar are şanse mari să rămână în Serie A.

Chiricheş nu a avut cel mai bun sezon la Sassuolo, chiar dacă a fost titular în mare parte din meciurile echipei, care a încheiat sezonul pe locul 11. Fundaşul central a dat un randament slab şi a greşit de nenumărate ori în stagiunea recent încheiată, astfel că Sassuolo şi-ar dori să îl vândă în această perioadă de mercato.

Fundaşul central a fost criticat şi după prestaţiile de la echipa naţională, mai ales după prima partidă cu Muntenegru (2-0), în care a greşit la ambele goluri. 

El ar putea ajunge la nou-promovata Cremonese, echipă despre care s-a scris în presa din Italia că ar fi interesată de serviciile stoperului român. Aceştia au înaintat o ofertă către Sassuolo, iar cele două cluburi s-ar fi înţeles, urmând ca Vlad Chiricheş să decidă dacă acceptă mutarea, conform jurnalistului italian Nicolo Schira.

Aceeaşi sursă anunţă că fundaşul naţionalei ar urma să semneze un contract valabil până în 2024, cu opţiunea de prelungire până în 2025.

  • Chiricheş a ajuns la Sassuolo în 2019, sub formă de împrumut, de la Napoli, dar a fost cumpărat ulterior, în schimbul sumei de 9.5 milioane de euro.
  • Căpitanul naţionalei României a evoluat de-a lungul carierei pentru Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, Tottenham şi Napoli.

Pe lângă Chiricheş, Cremonese vrea să îl aducă şi pe Ionuţ Radu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele