Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

Vlad Muţiu a semnat un nou contract cu FC Hermannstadt! Portarul, acord cu sibienii până în vara lui 2024

Hermannstadt Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21210938/1/vlad-mutiu-fc-hermannstadt.jpg

Portarul Vlad Muţiu a semnat un nou contract cu FC Hermannstadt, pentru încă un sezon, până la finalul sezonului următor, 2023-2024, care se va vedea în continuare pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

În sezonul 2022-2023, Vlad Muţiu a evoluat în nouă partide pentru FC Hermannstadt, iar în două dintre acestea nu a primit gol, închizând poarta total.

"Pe de altă parte, Vlad a demonstrat mereu că are devotament şi că promovează spiritul de echipă. Este responsabilul cu buna dispoziţie în grupul frumos care s-a creat la Sibiu în ultimele două sezoane", a scris clubul sibian pe Facebook.

Vlad Muţiu are 1,87m, este fost internaţional U19 al României şi a mai evoluat până acum pentru echipe ca Dinamo Bucureşti, Unirea Ţârlungeni, C.S.M.Rm.Vâlcea, C.S.Afumaţi, Farul Constanţa şi Universitatea Cluj, grupare pentru care a bifat 22 de meciuri în sezonul 2020-2021 de Liga a 2-a.

Acum, Vlad Muţiu e cotat la 200.000 de euro de site-ul Transfermarkt. 

FC Hermannstadt, activă în schimbările de lot

Hermannstadt a pus mâna pe unul din cei mai buni jucători ai prospăt retrogradatei Chindia Târgovişte. Cristi Neguţ (27 de ani) a semnat un acord pe două sezoane cu formţia antrenată de Marius Măldărăşanu.

Neguţ a fost căpitanul Chindiei şi a bifat 35 de partide şi 6 goluri în stagiunea trecută. Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman a anunţat cine a plecat până acum.

Sibienii bifează şi la capitolul plecări. Au fost reziliate acordurile cu Valentin Buhăcianu şi Matko Babic, iar Cristi Bărbuţ este în negocieri pentru a părăsi echipa.

”De Buhăcianu şi Babic ne-am despărţit, erau la final de contract şi împreună cu conducerea tehnică am decis să nu mai prelungim acordurile. În privinţa lui Bărbuţ, depinde de el, ştiu îşi doreşte să joace mai mult, acum a venit şi Neguţ şi îi va fi mai greu”, a declarat Dani Coman.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele