Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Special Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21565165/2/gala.png

Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei Presei Sportive din România a premiat comentatorii Prima Sport, Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. A fost un an prolific pentru cei doi, cu meciuri interne şi internaţionale de foarte bună calitate.

Reputaţii oameni de sport au fost distinţi cu trofeul „Cristian Ţopescu”, pentru cei mai buni comentatori. Aceştia au adus emoţie, suspans şi bucurie în campania României către EURO 2024, care s-a finalizat cu o calificare de răsunet, fără eşec în preliminarii.

”Este o recunoaştere a chinurilor pe care le îndurăm acolo în cabina de comentatori”, a fost reacţia plină de emoţie a lui Grădinescu.

De cealaltă parte, Costi Mocanu dedică premiul tuturor oameni care aduc voce sportului în casele oamenilor: ”Aş vrea ca premiile acestea să îi răsplătească pe toţi colegii noştri, care fac acelaşi lucru şi a căror nume nu a încăput pe trofeu”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele