Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Vreau să îi transmit ceva!". Mesajul primit de Pancu de la unul dintre liderii suporterilor rapidişti

Rapid Publicat pe 2 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20623511/1/pancu.png


La câteva ore după ce Daniel Pancu şi-a manifestat public dezamăgirea faţă de numirea lui Adrian Mutu în funcţia de antrenor al Rapidului, Gheorghe Răducanu, unul dintre liderii fanilor giuleşteni, a avut un mesaj pentru fostul atacant.
 
Pancu refuză să mai asocieze actuala echipă cu cea pentru care a scris istorie, iar motivul e reprezentat de numirea lui Mutu, un antrenor fără legătură cu Grantul, în funcţia de antrenor principal pentru sezonul în care clubul sărbătoreşte centenarul. O greşeală, susţine Gheorghe Răducanu "Corsicanu", cei care îi recomandă lui Pancu să facă diferenţa între conducerea clubului şi familia Rapid:
 
"Îl înţeleg, dar aici vreau să îi transmit ceva şi lui Pancu. Pentru noi, Rapidul este Rapid. Rapidul nu reprezintă Victor Angelescu sau un antrenor, un jucător sau oricare alt conducător. Rapidul sunt strămoşii noştri, suntem noi cei care ducem drapelul mai departe şi urmaşii noştri.
 
Rapidul nu e cine conduce astăzi. Să nu facă confuzie între conducerea actuală a Rapidului… Poate cei care conduc astăzi au nişte parti-pris-uri… Să se supere pe Rapid pentru unul care este astăzi la conducere… Rapidul nu reprezintă cine este astăzi la conducere. Rapidul suntem noi, suporterii", a spus Răducanu, pentru ProSport.
 
Aflat pe lista de posibili antrenori, Daniel Pancu a răbufnit. Fostul mare fotbalist al giuleştenilor a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin intermediul căruia şi-a arătat dezamăgirea faţă de faptul că altcineva a fost preferat în locul său.
 
"Am renunţat la o mulţime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial), am fost gata sa mor (la propriu) pe teren pentru Rapid, am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT). Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului (aşa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc şi nu ma identific cu Rapidul acesta. Noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca şi cum mi-a murit un părinte şi îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???” a fost mesajul lui Pancu, scris pe Instagram.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele