Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie venită din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie venită din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

West Ham - Manchester City 0-2. Erling Haaland face ”dubla” la debutul în Premier League

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20808095/3/profimedia-0712577703.jpg

Partida West Ham - Manchester City, din prima etapă de Premier League s-a încheiat 0-2. Erling Haaland a marcat ambele goluri ale ”cetăţenilor”, la debutul său în Premier League.

Meciul a fost controlat în totalitate de Manchester City, dar până în prima jumătate de oră nu au fost ocazii mari. Singura fază notabilă până în minutul 30 a fost golul lui De Bruyne, anulat pe motiv de offside. În minutul 34, Erling Haaland profită de o pasă excelentă şi are o demarcare explozivă, norvegianul reuşeşte să ciupească balonul în faţa lui Areola, care îl faultează în careu şi arbitrul fluieră lovitură de la 11 metri. Haaland a înscris fără emoţii şi a deschis scorul pe ”London Stadium”.

A doua parte s-a desfăşurat la fel ca prima, cu Manchester City la cârma meciului, iar în minutul 65 acelaşi Haaland primeşte o pasă splendidă în adâncime, de la De Bruyne şi trimite pe lângă portar şi face ”dubla”. 

În finalul jocului nu au mai fost ocazii mari, iar ”cetăţenii” s-au impus fără prea mari emoţii, pe terenul lui West Ham. 

West Ham - Manchester City 0-2 (Haaland E. (p) 36', 65')

Echipele de start:

  • West Ham: Fabianski – Coufal, Zouma, Dawson, Johnson – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio.
  • Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Ake, Cancelo – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva - Mahrez, Haaland, Grealish.

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 90: Dublă schimbare la West Ham, ies Bowen şi Fornals şi intră Coventry şi Downes.

Min. 88: Triplă schimbare pentru ”cetăţeni” ies Foden, De Bruyne şi Rodri şi intră Mahrez, Palmer şi Phillips.

Min. 78: Dublă schimbare pentru Manchester City, intră Bernardo Silva şi Alvarez şi ies Gundogan şi Haaland.

Min. 65: GOL Manchester City, Erling Haaland trimite mingea în poartă fără probleme, după ce Kevin De Bruyne îi pasează excelent şi îl lasă singur cu portarul. 

Min. 57: Dublă schimbare la West Ham, ies Antonio şi Lanzini şi intră Scamacca şi Benrahma.

Min. 54: Ocazie bună pentru West Ham, Gundogan greşeşte la construcţie şi West Ham recuperează. Mingea ajunge la Rice, după mai multe respingeri, dar acesta şutează mult peste poartă.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45: Vor fi 4 minute de prelungiri!

Min. 36: GOL Manchester City, Erling Haaland marchează primul său gol în Premier League, după ce transformă lovitura de la 11 metri, fără emoţii. 

Min. 34: Penalty pentru Manchester City, Erling Haaland se demarchează perfect, primeşte o pasă bună şi ciupeşte balonul în faţa lui Areola, care îl agaţă şi face penalty.

Min. 28: Fabianski nu mai poate continua partida şi este înlocuit cu Areola.

Min. 28: Gol Manchester City, Kevin de Bruyne marchează din pasa lui Gundogan, dar tuşierul ridică fanionul pe motiv de offside. VAR-ul nu intervine, iar decizia rămâne.

Min. 14: Ocazie bună pentru Manchester City, Cancelo urcă bine şi îl găseşte pe De Bruyne, care simte culoarul bun de şut şi caută poarta. Încercarea lui de la distanţă trece pe lângă poarta lui Fabianski. 

Min. 3: Michail Antonio are prima ocazie a partidei, acesta este găsit perfect în careu, iar lovitura lui de cap trece puţin peste transversală. 

Min. 1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele