Ultima oră
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”

Wolverhampton s-a despărţit de tehnicianul Bruno Lage, după eşecul din meciul cu West Ham

Premier League Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20876354/1/bruno-lage-wolves.jpg

Clubul Wolverhampton a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că s-a despărţit de tehnicianul Bruno Lage, care era în funcţie din iunie 2021.

“Bruno este un antrenor excelent, muncitor şi foarte implicat, un om cald, înţelept şi onest. A fost o plăcere să colaborăm cu el şi cu stafful lui. Am luat cu mare tristeţe o decizie dificilă. Sunt sigur că Bruno va reuşi în altă parte, însă forma şi rezultatele echipei din ultimele luni nu ne-au lăsat de ales.

În numele tuturor celor de la Wolves, le transmiit lui Bruno şi echipei sale recunoştinţa noastră pentru eforturile lor în perioada petrecută la club.”, a declarat preşedintele grupării, Jeff Shi.

Decizia vine la o zi după ce Wolverhampton a fost învinsă în Premier League cu 2-0 de West Ham, adversară a FCSB în cupele europene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele