Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

Bayern Munchen Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21540072/1/bayer04de-alonso.jpg

Preşedintele de onoare al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness a recunoscut joi că Xabi Alonso „nu va fi, probabil, următorul antrenor al lui Bayern Munchen”.

Într-un interviu acordat televiziunii bavareze, Uli Hoeness a declarat despre Xabi Alonso – antrenorul echipei revelaţie din Bundesliga, Bayer Leverkusen:

„Vom vedea dacă este posibil să-l aducem anul acesta, dar va fi greu, dacă nu probabil imposibil”, a spus Hoeness, adăugând: „Să spunem că, dacă ar fi fost la doi sau trei ani departe de succes, probabil că ar fi fost mai uşor să-l aduc”.

Hoeness se referă la faptul că Bayer Leverkusen este lider solitar în campionatul german, cu şanse uriaşe la câştigarea primului titlu din istoria clubului.

Xabi Alonso rămâne ţinta numărul unu pentru Bayern. Tehnicianul spaniol a evoluat timp de trei sezoane pentru bavarezi, ca jucător, iar acum este neînvins în 38 de meciuri disputate în acest sezon în toate competiţiile, adunând 34 de victorii şi patru remize.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele