Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

Xavi îl contrazice pe Guardiola! Antrenorul Barcelonei şi-l doreşte pe fundaşul care nu a primit nicio şansă la Manchester City

Manchester City Publicat de Emanoil Ursache pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20610395/1/profimedia-0659877602.jpg

Xavi şi-a fixat un nou obiectiv pentru perioada de transferuri de vară, în contextul în care antrenorul Barcelonei s-a arătat nemulţumit de evoluţiile din ultima perioadă ale fundaşului stânga Jordi Alba (32 de ani), fotbalist cu peste 400 de meciuri în tricoul ”blaugrana”.

Tânărul tehnician al catalanilor vrea să îi creeze concurenţă pe post veteranului şi fostului său coleg, şi a pus ochii pe Angelino (25 de ani), potrivit sport.es. Mijlocaşul stânga iberic de la RB Leipzig poate acoperi pe aceeaşi parte şi poziţia laterală din defensivă.

Sursa citată precizează că Angelino, crescut de Deportivo La Coruna, şi-ar dori să se întoarcă în Spania pentru a fi alături de familia sa, iar Barcelona ar reprezenta o opţiune ce i-ar oferi satisfacţie. Singurul impediment în calea transferului este reprezentat de suma pe care o solicită conducerea lui RB Leipzig pentru a se despărţi de fotbalist. Nemţii cer aproximativ 30 de milioane de euro pentru a renunţa la serviciile lui Angelino, o sumă mult prea mare pentru problemele financiare cu care se confruntă formaţia de pe Camp Nou. Totuşi, şefii grupării ”blaugrana” speră să obţină la negocieri o reducere semnificativă a preţului, pentru a-i îndeplini dorinţa lui Xavi.

Acuzaţii dure pentru Pep Guardiola

Angelino a avut o relaţie precară cu antrenorul cu care Xavi a scris istorie când era fotbalist, Pep Guardiola. Starul lui RB Leipzig l-a acuzat pe Guardiola nu i-a acordat niciodată vreo şansă reală să se impună la Manchester City, motiv pentru care i-a distrus încrederea în sine.

"Pep m-a distrus, mi-a omorât încrederea în mine. După ce m-am întors de la Eindhoven, m-a judecat după două meciuri în inter-sezon şi nu mi-a dat o şansă reală niciodată. Aşa că am fost fericit să vin la Leipzig şi să simt că fac parte dintr-un grup.

Nagelsmann mi-a dat încredere, celălalt nu. La Leipzig, din ziua unu am simţit că sunt apreciat şi am avut parte de un boost de moral. Sunt fericit că pot să joc aici şi că am evoluţii consistente.", dezvăluia Angelino într-un interviu oferit în sezonul trecut.

18 milioane de euro a plătit RB Leipzig către Manchester City pentru a-şi asigura serviciile lui Angelino, în vara anului trecut, după ce mai achitase două milioane de euro pentru împrumutul acestuia în ianuarie 2020. De atunci, Angelino a jucat în 83 de meciuri oficiale pentru nemţi, în care a marcat de 10 ori şi le-a oferit coechipierilor săi 24 de pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele