Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Zăvăleanu anunţă oferte pentru Sorescu din Casa Liga 1 şi din străinătate: ”Sunt şanse serioase!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20539403/1/ds.jpg

Răzvan Zăvăleanu a declarat că transferul lui Deian Sorescu are şanse serioase de a se realiza în perioada de mercato din iarnă.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a spus că există oferte pentru Sorescu şi din ţară, şi din afară.

Singura condiţie este ca tranzacţia să se realizeze în jurul sumei de un milion de euro, pentru ca trupa din Ştefan cel Mare să obţină nişte bani meniţi să ajute la supravieţuirea echipei, chiar dacă îşi va pierde cel mai bun fotbalist.

”Sunt şanse serioase. În jurul sumei respective, de un milion de euro. Sunt variante şi afară, şi în România. 

Nu ne putem gândi decât la sumă. Cu cât mai mulţi bani, cu atât mai bine pentru Dinamo. Noi am ţinut cont de sentimentele suporterilor, dar scopul principal e salvarea echipei.

Ofertele financiare bune sunt prioritare. Dinamo va pierde un jucător bun, dar va câştiga o sumă importantă necesară supravieţuirii.”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor.

8 goluri şi o pasă de gol are Deian Sorescu pentru Dinamo, în 19 meciuri, din actuala ediţie a Ligii 1.

Chiar dacă ”roş-albii” sunt penultimii din clasament, Sorescu este depăşit în topul golgheterilor doar de Jefte Betancor (Farul, 11 goluri), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 10 goluri) şi Florin Tănase (FCSB, 9 goluri).

29 de goluri şi 26 de pase decisive, în 134 de prezenţe oficiale, are Deian Sorescu pentru Dinamo. Transfermarkt îl cotează pe polivalentul dinamovist la 1,9 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele