Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Zinedine Zidane, ofertat de PSG. UPDATE: Francezul a refuzat clubul parizian pentru altă propunere

PSG Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20562833/1/zidane-1.jpg

PSG nu are rezultatele pe care le doreşte, în ciuda investiţiilor pe care le-a făcut la nivelul lotului de jucători, astfel că oamenii din conducere vor, mai nou, să schimbe antrenorul. Să îl înlăture pe Mauricio Pochettino şi să îl aducă în locul acestuia pe nimeni altul decât Zinedine Zidane, despre care s-a tot zvonit în timp că e dorit de gruparea pariziană.

UPDATE luni (20 iunie), ora 09:54: Şi în această vară se vorbeşte despre posibila vernire a francezului la PSG, dar Zidane a refuzat. Ar fi fost foarte aproape să bată palma cu campioana Franţei, doar că s-a răzgândit în ultimul moment pentru că vrea să dea curs unei alte eventuale propuneri, de a pregăti naţionala Franţei.

PSG era pregătită, potrivit presei din Franţa, să facă anunţul venirii lui Zinedine Zidane, doar că antrenorul a spus pas în ultimul moment pentru a prelua naţionala care acum se află pe mâna lui Didier Deschamps.


UPDATE joi (3 februarie), ora 17:12: Potrivit presei din Franţa, PSG îi oferă lui Zidane un contract financiar foarte bun, care nu poate fi refuzat, cu multe milioane de euro. Însă, antrenorul ar dori, se pare, să nu se abată de la drumul său, acum dorind să devină selecţioner al Franţei 


Însă, e greu de crezut că mutarea se va face mai devreme de vara acestui an, potrivit presei din Franţa, mai ales că plecarea lui Pochettino s-ar putea produce fără mari pretenţii din partea antrenorului, la rândul său dorit de un club, Manchester United.

PSG îl vrea şi pe Paul Pogba

PSG nu are probleme în campionat, acolo unde ocupă prima poziţie, însă în Champions League lucrurile vor fi dificile. Visul parizienilor este cucerirea acestui trofeu, iar pentru asta vor să aducă două întăriri senzaţionale, anunţă jurnaliştii de la El Chiringuito. 

Primul pe listă ar fi Zinedine Zidane, fostul tehnician de la Real Madrid, pe care vor să-l aducă înaintea duelului cu galacticii, din optimile Champions League. 

Recent s-a mai scris despre această dorinţă a şeicilor de la PSG, iar această mutare ar putea cântări decisiv şi în păstrarea lui Kylian Mbappe. Atacantul francez îşi doreşte mult să evolueze sub comanda unuia dintre idolii săi din copilărie, pentru care poartă încă o profundă admiraţie. 

Apoi, Nasser Al-Khelaifi, şeful de la PSG, vrea să consolideze lotul cu un alt francez, mijlocaşul Paul Pogba. Situaţia acestuia este încă incertă la Manchester United, însă zvonurile indică faptul că va pleca de pe Old Trafford. 

Parisul pare o destinaţie viabilă pentru acesta, mai ales că aici are la dispoziţie un lot extrem de valoros, în care se regăsesc şi alţi colegi de la naţionala Franţei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele