Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Zinedine Zidane se întoarce! UPDATE: Presa din Spania anunţă că s-a înţeles cu naţionala Franţei

PSG Publicat pe 22 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20909394/1/zidane-1.jpg

Zinedine Zidane (50 de ani) este fără contract de mai bine de un an, dar revenirea în antrenorat se poate produce în viitorul apropiat. Deşi a refuzat oferte de la cluburi importante, francezul pare decis să accepte propunerea Federaţiei Franceze de Fotbal, de a prelua naţionala, conform publicaţiilor de presă sportivă din ”Hexagon”.

UPDATE: Deşi ne aflăm în plină desfăşurare a Cupei Mondiale, presa din Spania anunţă că Zidane are un acord cu oficialii federaţiei Franţei, el urmând să conducă naţionala ţării sale după turneul final din Qatar.

”Acordul dintre Zidane şi naţionala Franţei e complet”, anunţă Mundo Deportivo


Zinedine Zidane îl va urma, se pare, pe Didier Deschamps la conducerea băncii tehnice a Franţei, aceasta fiind o dorinţă mai veche pe care a exprimat-o în trecut, după ce a câştigat tot ce se putea la nivelul echipelor de club.

Zinedine Zidane a refuzat în ultimul moment PSG

PSG nu avea rezultatele pe care le dorea, în ciuda investiţiilor pe care le-a făcut la nivelul lotului de jucători, astfel că oamenii din conducere voiau să schimbe antrenorul. Să îl înlăture pe Mauricio Pochettino, care a şi plecat între timp, şi să îl aducă în locul acestuia pe nimeni altul decât Zinedine Zidane, despre care s-a tot zvonit în timp că e dorit de gruparea pariziană.

PSG era pregătită, potrivit presei din Franţa, să facă anunţul venirii lui Zinedine Zidane, doar că antrenorul a spus pas în ultimul moment pentru a prelua naţionala care acum se află pe mâna lui Didier Deschamps. Parizienii l-au numit pe Christophe Galtier între timp.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele