Ultima oră
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi
Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani
A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA
Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei

Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naţională la 41 de ani. Ce record poate doborî

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21059239/1/ibra.jpg

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a fost convocat miercuri la echipa naţională de fotbal a Suediei. El are 41 de ani şi poate doborî recordul de longevitate stabilit de Dino Zoff în 1983.

Ibrahimovic se află în lotul naţionalei Suediei pentru meciurile cu Belgia şi Azerbaidjan, din preliminariile pentru Euro 2024, meciuri care se vor disputa la sfârşitul lunii martie.

Născut în ziua de 3 octombrie 1981, Ibrahimovic ar putea doborî recordul de longevitate al legendarului portar italian Dino Zoff, stabilit la 29 mai 1983 chiar într-un meci cu Suedia. Zoff a devenit atunci cel mai bătrân fotbalist care a disputat un joc din calificările europene, la 41 de ani, trei luni şi o zi.

Dacă va juca în meciul din 24 martie, de la Stockholm, cu Belgia, Ibrahimovic îi va „fura” recordul lui Zoff, urmând să joace la 41 de ani, cinci luni şi 21 de zile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele