Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

Adi Popa, taxat după declaraţiile făcute. ”Ce scandal va ieşi la CSA”. Primele ”militarilor”, dacă termină pe primele două locuri

Liga II Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21082963/1/csa-steaua-bucuresti-gloria-buzau-liga-2-casa-pariurilor-01-12-2022.jpg

CSA Steaua se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul play-off-ului Ligii 2, după ce a pierdut 3-2 în faţa Oţelului. Cu toate că ”militarii” nu au dreptul la promovare, din cauza formei de organizare privată a clubului, jucătorii vor primi prime dacă încheie sezonul pe primele două poziţii în clasament.

Adi Popa a vorbit la finalul jocului cu Oţelul Galaţi despre obiectivul formaţiei ”roş-albastre”, dar a adus în discuţie şi eventualele prime pe care le-ar încasa fotbaliştii echipei din ”Ghencea” dacă vor încheia acest sezon pe primele două locuri.

”Noi avem primă la locurile 1-2, nu mai jos. Chiar dacă nu vom promova. Trebuie să fim acolo pentru a ne încasa banii pentru care muncim”, a declarat Adi Popa

Adi Popa, taxat de Gheorghe Mustaţă, după declaraţia făcută 

Gheorghe Mustaţă nu înţelege motivul pentru care jucătorii lui CSA Steaua vor avea aceste prime în buzunar, în condiţiile în care o clasare pe primele două locuri, nu le permite promovare din cauza motivelor explicate mai sus.

”Staţi să vedeţi acum ce scandal va ieşi la CSA după declaraţiile lui Adi Popa. O să fie băgat în şedinţă şi o să fie luat la rost din cauza faptului că a vorbit aiurea prin spaţiul public de prime.

Păi din buzunarul cui veţi primi, Adi Popa, acele prime? Aveţi patron la echipă şi nu ştiu eu? Sau le veţi primi din buzunarul meu şi din buzunarele tuturor românilor? Adică voi o să fiţi premiaţi pentru o eventuală promovare în Liga 1, dar de fapt staţi că nu jucaţi în Liga 1, nu?

Cum vi s-au făcut vouă contractele astea când se ştia clar că nu aveţi dreptul de promovare nici în campionatul ăsta? Păi din banii tuturor românilor la CSA se face ce se vrea cu banii publici? Veţi primi cumva prime din ceea ce se încasează la magazinul lui Adrian din Moghioroş?

Am vrea să ştim şi noi cât produce magazinul ăla, care are licenţa de la CSA să vândă produse cu numele Steaua şi cu emblema Stelei pe ele? Cât produce acel magazin şi câţi bani are profit CSA de pe urma acelui magazin? Nouă ni s-a interzis să vindem produse cu numele Steaua şi cu emblema celebră pe ele.

Câţi bani produce magazinul ăla de câţiva ani? Arătaţi-ne facturile. Dar nu e mai bine să vă plătească Talpan primele pentru promovare, că tot plânge el de focul vostru pe la televizor?”, a declarat Gheorghe Mustaţă, potrivit prosport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele