Ultima oră
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”

Adrian Ilie are ochi la jucători. L-a recomandat pe Ermal Krasniqi la CFR Cluj: ”Aduce un plus pentru campionatul nostru”

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21025031/1/adrian-ilie.jpg

Ermal Krasniqi, în vârstă de 24 de ani, este unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga României la ora actuală. Fotbalistul din Kosovo a fost apreciat şi de fostul mare atacant al României, Adrian Ilie, care a făcut o dezvăluire interesantă.

Anume, Adrian Ilie l-a sunat pe Dan Petrescu să îl recomande pe Krasniqi, dar la acel moment CFR Cluj începuse deja negocierile şi era pe ultima sută de metri să ajungă la un acord cu Ermal Krasniqi, care a şi venit în Ardeal, în ianuarie acest an, de la FC Ballkani, pentru 200.000 de euro.

Krasniqi mi se pare un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă, încă nu încheiaseră actele de transfer. Aduce un plus pentru campionatul nostru, un jucător talentat care are o coordonare foarte bună cu mingea, unu la unu, ţine mingea aproape şi are viteză.

Cred că fuge cu mingea la picior la fel cum o face şi fără minge. La golul de ieri are o bătaie înainte de a lovi mingea, îşi coordonează foarte bine mişcarea. Foarte frumos golul, dar să vă uitaţi puţin la mişcarea pe care o face înainte să lovească mingea. Bate pasul puţin pe loc, se coordonează atât de bine încât s-o lovească aşa cum trebuie.

Mi se pare că seamănă puţin cu mine la cum aleargă. Mişcări de ‘cobră’? De ‘mobră’. Are mişcări foarte bune cu mingea la picior, anticipează foarte bine mingea în alergare şi face un dribling foarte scurt, deci ştie unde să dea dinainte”, a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik

Până acum, Ermal Krasniqi a marcat de două ori şi a oferit o pasă de gol în tricoul CFR-ului, în şase apariţii.

Cotat la 375.000 de euro, Krasniqi are 11 goluri şi şapte pase decisive în acest sezon, reuşind să puncteze în partidele cu Slavia Praga şi Sivasspor din Conference League. De curând, el a debutat şi în naţionala statului Kosovo, pe care România o va întâlni în preliminariile Campionatului European din 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele