Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Adrian Mutu nu este dispus să lase Rapid pentru CFR Cluj: ”Vreau să rămân aici”

CFR Cluj Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20775122/1/mutu.png

Adrian Mutu a fost dorit de Neluţu Varga în cel puţin două perioade la CFR Cluj, în momente în care campioana României nu avea antrenor, dar acum, la o eventuală ofertă, ”Briliantul” ar spune nu din start. Pentru că este antrenorul Rapidului, fostul decar al naţionalei nu vrea să schimbe echipa deocamdată.

Mutu a recunoscut, înaintea confruntării cu CFR Cluj, de sâmbătă, de la ora 21:30, care va fi LIVE pe Prima TV şi pe Prima Sport 1, că are o relaţie apropiată cu omul de afaceri care deţine CFR Cluj, dar că nu se pune problema să ajungă în acest moment acolo.

Începem direct cu campioana en-titre. E un meci extrem de dificil, mai ales că jucătorii vor veni mai supăraţi şi vor dori să câştige. Nu îmi convine eliminarea. Am ţinut cu CFR, ca orice suporter al fotbalului românesc.

Îmi pare rău pentru CFR. Nu este nimic cu CFR Cluj. Sunt antrenor Rapidului şi voi rămâne. 

Se vorbeşte... Se ştie care e relaţia cu Neluţu Varga, dar nu e momentul să facem acest lucru. Sunt antrenorul Rapidului şi vreau să rămân antrenorul Rapidului”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi ar fi spus nu venirii la CFR Cluj

Eliminarea complet surprinzătoare a CFR-ului din preliminariile Ligii Campionilor, la penalty-uri în faţa lui Piunik Erevan, îl face pe Neluţu Varga să ia măsuri dure. Patronul CFR-ului e decis să-l demită pe Dan Petrescu, iar alţi trei oameni din club vor pleca în perioada următoare.

Imediat după partida cu campioana Armeniei, Varga a luat câteva decizii importante şi chiar l-a contactat pe Mirel Rădoi pentru a prelua banca tehnică a campioanei. Potrivit Fanatik.ro, fostul selecţioner a refuzat din start varianta, argumentând că nu vrea să vină la o echipă după startul sezonului şi să antreneze un lot pe care nu l-a format şi nu l-a antrenat în presezon.

Pe de altă parte, directorul sportiv Bogdan Mara, Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting şi Răzvan Zanfir, consilier, au fost anunţaţi că nu vor mai face parte din club, lor reproşându-le modul defectuos în care au gestionat perioada de pregătire.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele