Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Adrian Porumboiu schimbă ”direcţia” după Rapid – CFR. Fostul arbitru, de părere că al doilea penalty al giuleştenilor a fost dictat corect

CFR Cluj Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20904548/1/adrian-porumboiu.jpg

Adrian Porumboiu a venit cu o ipoteză surprinzătoare în urma partidei Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, care s-a văzut în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Fostul arbitru şi patron al echipei FC Vaslui a afirmat că şi a doua lovitură de pedeapsă pentru giuleşteni a fost corect dictată.

Deşi toţi oamenii din fotbalul românesc au declarat că penalty-ul din care Rapid a câştigat partida a fost acodat uşor, Adrian Porumboiu a afirmat că e fault la ţinerea lui Burcă pentru că e una prelungită, dar şi disproporţionată. Din acest motiv crede fostul arbitru că nici din camera VAR nu i s-a solicitat să revadă faza la căderea lui Dzuganzic.

La primul penalty, e fault fără niciun dubiu, e penalty. Cei care invocă un fault al lui Luckassen la Yuri, trebuie să aibă în vedere un lucru. Dacă-l faulta înainte Luckassen, Yuri nu mai reuşea să facă foarfeca. Eu zic că oamenii din camera VAR au văzut ce trebuiau să vadă.

Al doilea penalty, după părerea mea, este penalty. Să explic de ce. E o ţinere reciprocă, dar în partea finală… De ce a căzut atacantul rapidist? A avut vreo cădere de calciu? Burcă a folosit o forţă disproporţionată. Dacă sunt alte păreri, trebuie să le respect, fiecare are dreptul la opinie.

În camera VAR era un arbitru care are experienţă, care nu putea să nu-i spună centralului «vino şi uită-te la monitor»”, a spus Adrian Porumboiu, la Orange Sport.

Florin Răducioiu, de părere că al doilea penalty a fost acordat uşor

Rapid a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, din Giuleşti, cu un penalty obţinut şi transformat de Dzuganzic. S-a terminat 2-1 partida transmisă în direct pe Prima Sport 1, iar la finalul confruntării, în emisiunea Fotbal Show, Florin Răducioiu a comentat faza controversată.

Modul în care a avut loc ţinerea reciprocă dintre Burcă şi Dzuganzic a fost una în limita normalului în opinia fostului mare internaţional, care crede că Rapid a fost avantajată de decizia luată de centralul Cătălin Popa.

Florin Răducioiu nu a înţeles cum de Popa a luat o astfel de decizie, dar şi nici de ce nu a fost analizată faza prin intermediul VAR-ului, pentru că oamenii din cameră nu au intervenit.

Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dzuganzic. Faza e controversată şi pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza.

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele